DayTrading: Środa 23.03.2016
Re: DayTrading: Środa 23.03.2016
To teraz odpowiedz mi na pytanie. Po której stronie stanąć? FED który jest zainteresowany tanim $ czy UE która jest zainteresowana z kolei tanim euro?
. O Chinach już nie wspomnę.
trade zgodnie z założeniem , jak przebije poziom 1,12003 powinien leciec dalej...jak nie jest sl
-- Dodano: 23 mar 2016, 12:52 --
stanąc po stronie analizy technicznej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Aby więcej zarobić, musisz się więcej nauczyć
A możesz mi powiedzieć dlaczego powinien? Rynek to nie istota jedynie miejsce handlu wielu ludzi. A gdzie cena pójdzie własnie zależy od tych wielu ludzi którzy czymś się kierują.YEAZ pisze:trade zgodnie z założeniem , jak przebije poziom 1,12003 powinien leciec dalej...jak nie jest sl
edek znalazł sobie wsparcie w okolicach 1,11820, jak przebije leci dalej w S, chyba ze okaże się to fałszywym przebiciem, wtedy prawdopodobnie złapią to grubasy i uderzą w L...puki co jak było do przewidzenia trend boczny (na niskich interwałach)
-- Dodano: 23 mar 2016, 13:01 --
cena poleci do opory kanału spadkowego H1 i tam mozna szukac S. Wsparcia /opory- przecież to podstawa analizy technicznej....Cblondyn pisze:A możesz mi powiedzieć dlaczego powinien? Rynek to nie istota jedynie miejsce handlu wielu ludzi. A gdzie cena pójdzie własnie zależy od tych wielu ludzi którzy czymś się kierują.YEAZ pisze:trade zgodnie z założeniem , jak przebije poziom 1,12003 powinien leciec dalej...jak nie jest sl
I tu sie z kolega zgadzam bo SR to podstawa. I zakładasz jakiś scenariuszYEAZ pisze:edek znalazł sobie wsparcie w okolicach 1,11820, jak przebije leci dalej w S, chyba ze okaże się to fałszywym przebiciem, wtedy prawdopodobnie złapią to grubasy i uderzą w L...puki co jak było do przewidzenia trend boczny (na niskich interwałach)
cena poleci do opory kanału spadkowego H1 i tam mozna szukac S. Wsparcia /opory- przecież to podstawa analizy technicznej....Cblondyn pisze:A możesz mi powiedzieć dlaczego powinien? Rynek to nie istota jedynie miejsce handlu wielu ludzi. A gdzie cena pójdzie własnie zależy od tych wielu ludzi którzy czymś się kierują.YEAZ pisze:trade zgodnie z założeniem , jak przebije poziom 1,12003 powinien leciec dalej...jak nie jest sl
Nic się nie bój, to tylko pieniądze, nadal jesteśmy po L stronie mocy. Czas na trójkęTomasz196407 pisze:@Klimokrates,
Nie wiem jak Wy analizujecie, i wchodzicie w pozycje
dla mnie są wybijane kolejne dołki w dół, oprócz rozliczenia i wskaznika macd jeszcze inne rzeczy wskazują raczej na ruch do dołu a tu kazdy chce odwrotnie , dla mnie ok jego Wasze pieniądze Tak?
http://invst.ly/1dqb5
Kawe to kup, bo warto
Cblondyn, scenariusze są trzy i ja ich nie pisze. Wszedłem w L, jak skosi stopa to bede myslał dalej. Najwazniejsze to zysk>strata. pozdro
Dzienny także po L stronie mocy, niestety SL tutaj już za duży
Bemowo1 pisze:Dzienny także po L stronie mocy, niestety SL tutaj już za duży
ropę trzymasz jeszcze czy już po sl poszło?
- fx-technik
- Fanatyk

Nie sugeruję.
Mówię tylko, że Byki kontrolują rynek.
Poziom do odbicia do góry jest słuszny.
Czy pójdzie do góry, to inna kwestia.
Dlatego ja obserwuję co robi cena i czytam struktury rynku. Ale cena się nie odbiła, nie ma struktur wzrostowych.
Mówię tylko, że Byki kontrolują rynek.
Poziom do odbicia do góry jest słuszny.
Czy pójdzie do góry, to inna kwestia.
Dlatego ja obserwuję co robi cena i czytam struktury rynku. Ale cena się nie odbiła, nie ma struktur wzrostowych.
Ostatnio zmieniony 23 mar 2016, 13:34 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?