spadnie do 1,11600..?marcinmijagi pisze:...
-- Dodano: 22 mar 2016, 11:30 --
...o to pytanie?
-- Dodano: 22 mar 2016, 11:32 --
Pytanie w ogóle czy te zamachy dalej euro nie będą osłabiać w stosunku do dolara, a moze tak być...
spadnie do 1,11600..?marcinmijagi pisze:...
Ja również skupiam się tylko na wykresie, ale warto miec na uwadze kwestie globalne bo dzieki info. np. o zamachach, grając teraz S na edku nie ustawie TP tylko bede przesuwał SL...marcinmijagi pisze:Moja wersja jest taka, ze na edku panuje geometryczny porzadek, czyli jakas kasa to wyrysowała. Nie mam pojecia co zrobi cena i tego nie wie nikt. Jesli chodzi o zamachy, to ja nie zwracam uwagi na nic innego niz wykres.
dalej góra retest po raz drugi 9800 i odbicie, piekny pinbarmorro76 pisze:Jak widzicie DAX? Pociągowy stracił parę przy 10 000. Korekta??
lokomotywa właśnie tankujemorro76 pisze:Jak widzicie DAX? Pociągowy stracił parę przy 10 000. Korekta??
wchodzić drzwi zamykać jak dobry powermajkel79 pisze:lokomotywa właśnie tankujemorro76 pisze:Jak widzicie DAX? Pociągowy stracił parę przy 10 000. Korekta??i to shell power
szczęściarz z Ciebie, grunt to w dobrym kierunkumorro76 pisze:Ta siedze od 9985 na lux Red power