DayTrading: Wtorek 22.03.2016
Re: DayTrading: Wtorek 22.03.2016
Dla zainteresowanych GBP/PLN dość ważny poziom właśnie pęka.
Dobrze to widać na weekly i monthly.
Jutro dobre dane o bezrobociu w PL mogą go ostatecznie przypieczętować.
Myślę, że 5.23 zobaczymy dość szybko.
Dobrze to widać na weekly i monthly.
Jutro dobre dane o bezrobociu w PL mogą go ostatecznie przypieczętować.
Myślę, że 5.23 zobaczymy dość szybko.
Jak kazdy trafionyfx-technik pisze:Trade warty każdych pieniędzy:Oparty na tym co robi cena.

Aby więcej zarobić, musisz się więcej nauczyć
Otóż kolego zarabia się na tym co cena ZROBI a nie co robifx-technik pisze:Trade warty każdych pieniędzy:Oparty na tym co robi cena.

- fx-technik
- Fanatyk
Mnie nie interesują short squeezy, tylko ustalona ilość pips.Tyler Durden pisze: Ja już widzę jak cena "testuje" poziomu podczas short squeezów. Jasne test się odbywa, ale trwa kilka sekund.
Moim zdaniem musisz wiedzieć co cena może zrobić ( w sumie opcje są tylko dwie), przy samym patrzeniu co cena robi, to może czasu na reakcje braknąć.
IOW, tylko takie warunki, które mi tą ilość pips umożliwiają.
Po to są moje miarki.
A czasu na reakcję jest w sam raz, bo wiem co robię.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Dobrze napisał.....dlatego nikt Dadasa tu nie rozumie ( poza paroma osobami ) bo wszyscy bawią sie we wróżbitów co cena Zrobi. Mój pies Fibo też...czasem mają racje , czasem sie mylą. A Dadas patrzy co cena ROBI i nie ma co do tego żadnych preferencji, nastawienia czy innej wizji. Leci z ceną po prostu. Poddaje sie rynkowi a nie kopie sie z nimCblondyn pisze:Otóż kolego zarabia się na tym co cena ZROBI a nie co robifx-technik pisze:Trade warty każdych pieniędzy:Oparty na tym co robi cena.. Odwracanie kota ogonem

Ostatnio zmieniony 22 mar 2016, 14:51 przez shogomad, łącznie zmieniany 2 razy.
..ale przyznam ze bdb tradeYEAZ pisze:Jak kazdy trafionyfx-technik pisze:Trade warty każdych pieniędzy:Oparty na tym co robi cena.
Aby więcej zarobić, musisz się więcej nauczyć
- fx-technik
- Fanatyk
A nie.Cblondyn pisze:Otóż kolego zarabia się na tym co cena ZROBI a nie co robifx-technik pisze:Trade warty każdych pieniędzy:Oparty na tym co robi cena.. Odwracanie kota ogonem
Co zrobi to raczej nie wiem.
Wiem, co robi.
Idzie w górę testować poziom.
Wtedy szła cena w górę testować dany poziom.
Czyste prawo ekonomii.
To ja chetnie sie przypatrze jak to się z/robi hehe. Co cena teraz robi na edku? I jak na rym zarobić?shogomad pisze:Dobrze napisał.....dlatego nikt Dadasa tu nie rozumie ( poza paroma osobami ) bo wszyscy bawią sie we wróżbitów co cena Zrobi...czasem maja racje , czasem sie mylą. A Dadas patrzy co cena ROBI i nie ma co do tego żadnych preferencji czy innej oceny. Leci z ceną po prostu. Poddaje sie rynkowi a nie kopie sie z nimCblondyn pisze:Otóż kolego zarabia się na tym co cena ZROBI a nie co robifx-technik pisze:Trade warty każdych pieniędzy:Oparty na tym co robi cena.. Odwracanie kota ogonem
- fx-technik
- Fanatyk
No akurat dzisiaj 3 według systemu.YEAZ pisze:..ale przyznam ze bdb tradeYEAZ pisze:Jak kazdy trafionyfx-technik pisze:Trade warty każdych pieniędzy:Oparty na tym co robi cena.
I 3 zaliczone na plus.
-- Dodano: 22 mar 2016, 14:52 --
Tak: Niestety, zanim posta napiszę, może być za późno.Cblondyn pisze: To ja chetnie sie przypatrze jak to się z/robi hehe. Co cena teraz robi na edku? I jak na rym zarobić?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nieźle. Czyli jak cena rośnie to brać L a jak spada to S. Coś tam testować? Czy tak? Tak to zrozumiałem.fx-technik pisze:A nie.Cblondyn pisze:Otóż kolego zarabia się na tym co cena ZROBI a nie co robifx-technik pisze:Trade warty każdych pieniędzy:Oparty na tym co robi cena.. Odwracanie kota ogonem
Co zrobi to raczej nie wiem.
Wiem, co robi.
Idzie w górę testować poziom.
Wtedy szła cena w górę testować dany poziom.
Czyste prawo ekonomii.