"Nie za dużo" to pojęcie bardzo względne. Napisz coś więcej - czego jeszcze od niego wymagasz oprócz tego żeby Cię nie oszukał...KrystianW pisze:dzięki za odpowiedz, a jakiego brokera poradzilibyście jeśli nie mam za dużo kasy i takiego brokera co mnie nie oszuka, czy tmsbrokers są ok?
Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Re: Wszystkie pytytania dozwolone-Dla początkujących Forexow
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
nie wiem co mogę jeszcze powiedzieć, więc może powiedzcie jakiego brokera polecacie na początek?
Ok, to inaczej...
O jakim depozycie myślisz na początek?
Na jakich instrumentach planujesz grać i w jaki sposób (jaka jest Twoja strategia lub chociaż pomysł na handel)?
O jakim depozycie myślisz na początek?
Na jakich instrumentach planujesz grać i w jaki sposób (jaka jest Twoja strategia lub chociaż pomysł na handel)?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Witam,
Poszukuje skryptu bądź EA który przestawia SL na BE po ruchu na określoną ilość pipsów?
pozdro
Poszukuje skryptu bądź EA który przestawia SL na BE po ruchu na określoną ilość pipsów?
pozdro
Witam!
https://investio.pl/mql4/automaty/przesuwanie-sl-swiece
Może coś takiego:dziamluk pisze:Witam,
pozdro
https://investio.pl/mql4/automaty/przesuwanie-sl-swiece
Witam, natrafiłem na artykuł, w którym zaleca się inwestowanie zgodnie z ruchami traderów instytucjonalnych.
http://comparic.pl/zarabianie-pieniedzy ... mment-5731
Czy są jakieś portale, na których można znaleźć tego typu dane?
Dzięki
http://comparic.pl/zarabianie-pieniedzy ... mment-5731
Czy są jakieś portale, na których można znaleźć tego typu dane?
Dzięki
Pytanie odnośnie konkursów.
Wymagany jest obrót np.10 lotów
Otwieram pozycję 1 lotem i ją zamykam ,nie ważne czy jest plus czy minus ,czyli wykonałem obrót 1-go lota?i tak dalej..
Wymagany jest obrót np.10 lotów
Otwieram pozycję 1 lotem i ją zamykam ,nie ważne czy jest plus czy minus ,czyli wykonałem obrót 1-go lota?i tak dalej..
Przeczytaj regulamin, często jest zapis, że pozycja musi być na rynku minimum xx minut i po zamknięciu mieć wartość: X razy spread.
Dokładnie, wszystko jest w regulaminach. Czasem jest zapis o min. czasie otwarcia pozycji, czasem trzeba jeszcze zarobić określoną ilość % konta, a czasem jeszcze coś innego.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
dzieki za odpowiedzi