Prawda jest taka, ze na danych się gra ciężko. Ja zazwyczaj czekam na reakcję po pierwszych ruchach i dziś się udało. Ale spokojnie. to nie koniec atrakcji w marcu. W przyszłą środę znów zabawa.

Taaaa , promocja, do wyborów w UK gbp piach, wzrosty tylko korekcyjne ...GS300 pisze:Wychodzi 1,1256 tylko że zamknę połowę pozycji i jak będzie odreagowanie to zagram S do 23% Fibo. A resztę L zamknę potem 1,1380 - ale to po weekendzie. A jak nie wyjdzie taka strategia to zamknę SL.
Polecam popatrzeć na USDCAD i GBPPLN jak ktoś gra na złotówce. Uważam że jest teraz promocja.
Jak będziesz tak grał to będziesz na samym dnie razem z daxem.m3l0n pisze:Mam nadzieje że zaczęło się odreagowanie na daxie bo mam pozycje na samym dnie
Oczywiście że mam plan. Odreagowanie, jutro zaliczymy 9300 i fajnie narysowane oRGR.majkel79 pisze:Jak będziesz tak grał to będziesz na samym dnie razem z daxem.m3l0n pisze:Mam nadzieje że zaczęło się odreagowanie na daxie bo mam pozycje na samym dnie
Grasz pod odreagowanie czyli bez planu.
jak tak to jestem tego samego zdaniam3l0n pisze:Oczywiście że mam plan. Odreagowanie, jutro zaliczymy 9300 i fajnie narysowane oRGRmajkel79 pisze:Jak będziesz tak grał to będziesz na samym dnie razem z daxem.m3l0n pisze:Mam nadzieje że zaczęło się odreagowanie na daxie bo mam pozycje na samym dnie
Grasz pod odreagowanie czyli bez planu.
Wrzuć zagranie i pokaż jak trzymasz.....klimokrates pisze:Gdzie wychodzi Ci TP na EU bo czaje się by zamknąć w okolicach 1.1236 patrząc na index USD to może być jeszcze wyżej.GS300 pisze:Ja trzymam L od 1,0850. Przestawiam SL i czekam na 4,1260klimokrates pisze:Znowu gadanie typu: "mówiłem, że będzie down, potem up" i tak na zmianę. Pytanie ilu z was to na prawdę zagrało. Trzyma ktoś jeszcze L ? Prócz mnie ?
Ktoś pytał o EURPLN. W przyszłym tygodniu 4,40 minimum.
zarabiasz takimi zagraniami? chyba nie bardzo...majkel79 pisze:zagrałem w obie strony i zarobiłem ale nie było to tak jak trzeba, na SL zamknęło długą pozycję.klimokrates pisze:Znowu gadanie typu: "mówiłem, że będzie down, potem up" i tak na zmianę. Pytanie ilu z was to na prawdę zagrało. Trzyma ktoś jeszcze L ? Prócz mnie ?
PrivYEAZ pisze: Wrzuć zagranie i pokaż jak trzymasz.....
-- Dodano: 10 mar 2016, 19:44 --