YEAZ pisze:m3l0n pisze:m3l0n pisze:Ja obstawiam że Marian zrobi szpile do 1.08 i bomba up. Ale póki nie wiemy co marian wymyślił to można sobie gdybać i mieć 100 scenariuszy
Ale uważam że dzięki tej szpili wszyscy dacie eske i was wyruchają

Stałem z boku bo dla mnie to była loteria i mogło być zupełnie inaczej, tym razem "strzał" co się może wydarzyć po danych siadł, chociaż po publikacji brałem pod uwagę zupełnie co innego

jakby wystarczyło paliwa i by pękło 1.08 to nie byłoby szczęśliwych elek, tylko szczęśliwi którzy by po przecenie po 1.06+- kupili

To już historia. Trzeba coś jeszcze chapnąć z tego tortu dzisiaj
Ogólnie jak ktoś zagrał na tym poziomie 1.08 na L to chylę czoła, ja bym się chyba nie odważył, a już prędzej grał na sell, bo tak przewidywałem - pomyliłem się. Na szczęście byłem poza rynkiem już, chociaż przez chwilę jak widziałem wykres to żałowałem, że za szybko zamknąłem, mogłem zyskać więcej - ALE później szybko się zreflektowałem jak zobaczyłem jak wysoko pofrunęli.
YEAZ, m3l0n, wyznaczenie tego 1.08 było świetne, jak ktoś zagrał to ma fajnie, ja na szczęście albo na nie szczęście byłem już poza, chociaż nie powiem, wszedłem w małą ESkę z TP tam gdzie Ty
ogolnie jak ktos zarobił to gratuluje, jak nie - zdarza się. ja ostatnio mam dobrą passe, ale chyba w końcu nauczyłem się zarządzać ryzykiem...
peace
do następnego.
Bądź cierpliwy.