IronFx
Re: IronFx
Film juz niedostepny - usuniety przez uzytkownika. Jest szansa to gdzies zobaczyc?
Trading Portal, Dla Traderów i Nie tylko
Adres WWW w profilu
Adres WWW w profilu
https://www.youtube.com/watch?v=NwZvV4hNc2gYaco77 pisze:Film juz niedostepny - usuniety przez uzytkownika. Jest szansa to gdzies zobaczyc?
- biznesman22
- Stały bywalec
Składał ktoś z was skargi do Cysec? Jaka była odpowiedz z ich strony? Mi w grudniu wypłacili jedną transakcje a reszta stoi w miejscu...
-
- Pasjonat
Niektórym graczom trochę kasy wiszą.
https://www.mql5.com/en/users/misssbrasil2005
Elizandra de Souza | 2016.03.03
IronFX SCAM CONFIRMATION
To all the customers who are in my account pamm in IronFX come to inform all that today I broke once my work with IronFX after many months of struggle and attempts to try to help you guys receive their investments and big gains was all unitil the IronFX not this paying customers, so I leave here the first step for you guys run to review the money of you, I find myself with a German lawyer get all Info for this going for you guys,
first step each customer has to complain to the compliance@ironfx.com wait five days maximum to have the process number,
case within 5 days IronFX not answer you guys can just submit a complaint by CySEC
https://www.mql5.com/en/users/misssbrasil2005
Elizandra de Souza | 2016.03.03
IronFX SCAM CONFIRMATION
To all the customers who are in my account pamm in IronFX come to inform all that today I broke once my work with IronFX after many months of struggle and attempts to try to help you guys receive their investments and big gains was all unitil the IronFX not this paying customers, so I leave here the first step for you guys run to review the money of you, I find myself with a German lawyer get all Info for this going for you guys,
first step each customer has to complain to the compliance@ironfx.com wait five days maximum to have the process number,
case within 5 days IronFX not answer you guys can just submit a complaint by CySEC
Powodzenia w czekaniu...first step each customer has to complain to the compliance@ironfx.com wait five days maximum to have the process number,

A CySEC odpisze, że nałożył na nich karę, a jak Ci mało, to się poskarż Ombudsmannowi... A zanim pójdziesz do Ombudsmanna, to trzeba odczekać 3 miesiące na odpowiedź na reklamację, haha.case within 5 days IronFX not answer you guys can just submit a complaint by CySEC
Jeśli o mnie chodzi, to jestem na etapie negocjowania potwierdzenia odbioru(!) skargi od tego ostatniego.

T-REX pisze:
[...]przejrzystość sprawy jest tylko na rękę pokrzywdzonym przez Irona. Żeby znowu nie dać się zrobić w konia. [...] powinniście podjąć jakieś oficjalne kroki i je tutaj opisać, bo na razie potykacie się o własne nogi IMHO.
[...]przejrzystość sprawy jest tylko na rękę pokrzywdzonym przez Irona. Żeby znowu nie dać się zrobić w konia. [...] powinniście podjąć jakieś oficjalne kroki i je tutaj opisać, bo na razie potykacie się o własne nogi IMHO.
- floatmaster
- Stały bywalec
Nadal nie wypłacają wam środków ? Czy może coś się zmieniło pytam bo Sebastian U. gra u nich na realnym koncie zauważyłem na youtube
-- 25 kwie 2016, 14:23 --
Nadal nie wypłacają wam środków ? Czy może coś się zmieniło pytam bo Sebastian U. gra u nich na realnym koncie zauważyłem na youtube
- MowmiSasiad
- Pasjonat
Urbańskiemu pewnie wypłacają. zresztą nie idzie mu tak świetnie jak pewnie wielu myśli, że...

Rozmawiałem ostatnio z konsultantem Iron Fx, jako że mam u nich trochę kasy zapytałem jak jest z wypłatami... w odpowiedzi uzyskałem że : " są opóźnienia... i że każdy przypadek jest rozpatrywany indywidualnie..".. masakra 

Nadal nie wypłacają , nic nie drgnęło od ponad roku. Te niby "indywidualne przypadki" to chyba tylko jak masz naprawdę dobrego prawnika.floatmaster pisze:
A to że jakiś tan Sebastian gra na realnym koncie to nie jest nic dziwnego - grać cały czas można , rachunki nie są blokowane - nie można TYLKO wypłacić kasy. Jak idzie mu dobrze to oznajmi , że jest "miszczem" forexu , ma graala i może to udowodnić pokazując statment z realnego konta. Potem wystarczy zacząć sprzedawać sygnały

Jak sprawy pójdą źle - nic się nie stanie , bo tej kasy i tak nie dało by się przecież wypłacić.
Podsumowując - w ironie wszystkie rachunki są demo . Możesz mieć darmowe demo , albo wpłacić kasę i mieć nadal demo z napisem REAL