DayTrading: Czwartek 03.03.2016
Re: DayTrading: Czwartek 03.03.2016
Ale przeciez ostatni impuls spadkowy przebił poprzedni o wiecej niz 10 procent...- powinno spasc o conajmniej jego zakres....
Albo czegos nie zrozumiałem...?
No ...i teraz jeśli szuka sie up to miarka powinna chyba byc przyłozona to ostatniego impulsu?!
No ...i teraz jeśli szuka sie up to miarka powinna chyba byc przyłozona to ostatniego impulsu?!
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
ED godzinny (pozycja S) po wybiciu dołem szerokiego kanału wzrostowego w wąskim kanale spadkowym (można w nim grać od bandy do bandy) ====> poważniejszy sygnał odwrotki krótkoterminowego S na L po wyjściu górą kanału spadkowego:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
. Pytanie słabej detalicznej ręki sprowadza sie do wykombinowania kogo najpierw wykiwają ...górę czy dół 
Wydaje mi sie ze od pewnego czasu lonie wyprzedza trochę ropę- moze tam znajdziesz jakies wskazówki.

Wydaje mi sie ze od pewnego czasu lonie wyprzedza trochę ropę- moze tam znajdziesz jakies wskazówki.
chcesz zarobić na forex graj przeciwko tłumowieliroPL pisze:po czym wnosisz? wszędzie trąbią że musi jeszcze 1.08 przetestowaćTsunamiPL pisze:L na edku. Target ?, zobaczymy. Do 10 marca jeszcze sporo czasu.

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
http://www.myfxbook.com/community/outlook/EURUSD Tłum zgłupiał i nie wie czego chcemajkel79 pisze:chcesz zarobić na forex graj przeciwko tłumowieliroPL pisze:po czym wnosisz? wszędzie trąbią że musi jeszcze 1.08 przetestowaćTsunamiPL pisze:L na edku. Target ?, zobaczymy. Do 10 marca jeszcze sporo czasu.

- fx-technik
- Fanatyk
Skoro mamy 2 dni w konsoli, to ostatnim targiem jest ten:
Czyli ca. 35 pips można wyciągnąć.
-- Dodano: 03 mar 2016, 10:37 --Weź to na obrazku pokaż, co masz na myśli.jkar pisze:Ale przeciez ostatni impuls spadkowy przebił poprzedni o wiecej niz 10 procent...- powinno spasc o conajmniej jego zakres....
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
No tak ... Taką filozofie rozumiem i podzielam...
...dla jasnosci -" tak przedstawioną,sformułowaną

...dla jasnosci -" tak przedstawioną,sformułowaną
Ostatnio zmieniony 03 mar 2016, 10:38 przez jkar, łącznie zmieniany 1 raz.
dadas
napisałem do Ciebie
napisałem do Ciebie
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Te świeczki dziennie sugerują lekkie odbicie do góry, od wczesnego ranka siedze w elkach.fx-technik pisze:Skoro mamy 2 dni w konsoli, to ostatnim targiem jest ten:Czyli ca. 35 pips można wyciągnąć.