Patrz i drżyj!FatCows pisze:Co do S, to rozumiem, ze Twoja strategia nie wygenerowala jeszcze sygnalu na L. Strategia strategii nie rowna a najwazniejsze aby byla zyskowna. Ja widze to deko inaczej wiec dla mnie juz jest L na EURUSD i GBPUSD.
DayTrading: Czwartek 03.03.2016
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Czwartek 03.03.2016
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Dobra ok ale co to jest DT? Czy jak zarzadzam pozycjami i dokladam, to jest DT czy nie?morro76 pisze:Uprawiacie piaskownice, róbcie to na PW.
FatCows czepiasz sie za bardzo,
Temat działu to DT koniec kropka globalisci
Co do piaskownicy, to 90% osob szuka formacji AT a nie zna wlasnie tej piaskownicy.
-- Dodano: 03 mar 2016, 23:25 --
Z jakiego powodu? Nie rozumiem Twojego wykresu. Mozesz cos szerzej opisac? Nie chce sie domyslac.fx-technik pisze:Patrz i drżyj!FatCows pisze:Co do S, to rozumiem, ze Twoja strategia nie wygenerowala jeszcze sygnalu na L. Strategia strategii nie rowna a najwazniejsze aby byla zyskowna. Ja widze to deko inaczej wiec dla mnie juz jest L na EURUSD i GBPUSD.
- fx-technik
- Fanatyk
Podobno umiesz czytać świece, wiesz jak się budują?FatCows pisze:Z jakiego powodu? Nie rozumiem Twojego wykresu. Mozesz cos szerzej opisac? Nie chce sie domyslac.fx-technik pisze:Patrz i drżyj!
Przecież na tym MN1 wszystko widać.
Żadnego L nie ma, chyba tylko życzeniowe?
Wszelkie PA mówi tylko spadki, aż do dna.
Ostatnio zmieniony 03 mar 2016, 23:34 przez fx-technik, łącznie zmieniany 2 razy.
Day trading – strategia krótkoterminowego inwestowania w instrumenty finansowe polegająca na otwieraniu i zamykaniu pozycji w tym samym dniu w celu osiągnięcia zysków wynikających ze zmian kursów notowań tego instrumentu w trakcie dnia.
Tylko to co widzę
Małym drukiem
Wszelkie decyzje inwestycyjne podjęte na podstawie powyższych informacji lub analiz podejmowane są wyłącznie na własne ryzyko. Powyższa informacja nie stanowi rekomendacji.
Małym drukiem
Wszelkie decyzje inwestycyjne podjęte na podstawie powyższych informacji lub analiz podejmowane są wyłącznie na własne ryzyko. Powyższa informacja nie stanowi rekomendacji.
Czyli sie zgadzamorro76 pisze:Day trading – strategia krótkoterminowego inwestowania w instrumenty finansowe polegająca na otwieraniu i zamykaniu pozycji w tym samym dniu w celu osiągnięcia zysków wynikających ze zmian kursów notowań tego instrumentu w trakcie dnia.

-- Dodano: 03 mar 2016, 23:37 --
Z calym szacunkiem ale co widac na tym MN1? Ja tutaj widze tylko swiece wzrostowa. A Ty spadkowa?fx-technik pisze: Podobno umiesz czytać świece, wiesz jak się budują?
50/50 lepiej niz rosyjska ruletka.
Dlatego otwieram i zamykam L skubiąc pipsy.
Ale teraz siedze na kangurze
Dlatego otwieram i zamykam L skubiąc pipsy.
Ale teraz siedze na kangurze
Tylko to co widzę
Małym drukiem
Małym drukiem
- fx-technik
- Fanatyk
Pokaż, w którym miejscu?FatCows pisze:Z calym szacunkiem ale co widac na tym MN1? Ja tutaj widze tylko swiece wzrostowa. A Ty spadkowa?fx-technik pisze: Podobno umiesz czytać świece, wiesz jak się budują?
Podchodzi? Are you Happy? Se ciukam tak i siakmorro76 pisze:Day trading – strategia krótkoterminowego inwestowania w instrumenty finansowe polegająca na otwieraniu i zamykaniu pozycji w tym samym dniu w celu osiągnięcia zysków wynikających ze zmian kursów notowań tego instrumentu w trakcie dnia.

-- Dodano: 03 mar 2016, 23:53 --
A czy to również zostanie uwzględnione jako DT?morro76 pisze:Day trading – strategia krótkoterminowego inwestowania w instrumenty finansowe polegająca na otwieraniu i zamykaniu pozycji w tym samym dniu w celu osiągnięcia zysków wynikających ze zmian kursów notowań tego instrumentu w trakcie dnia.
-- Dodano: 03 mar 2016, 23:58 --
Bo GBPUSD na W1 już pod DT nie będzie podlegało ...
Najwyżej mi to zdejmie ale będę i tak na dużym plusie ponieważ zarządzając pozycją we właściwym czasie ją zabezpieczę. A jaki spokój i luzzzz.
Ty to jednak masz syndrom trola.
Przez takich jak Ty coraz mniej traderow pisze o swoich przemysleniach
Grzecznie mozna komuś napisac mając argument dlaczego ma sie inne zdanie
A ty sie czepiasz wszystkich jak rzep
Przez takich jak Ty coraz mniej traderow pisze o swoich przemysleniach
Grzecznie mozna komuś napisac mając argument dlaczego ma sie inne zdanie
A ty sie czepiasz wszystkich jak rzep
Tylko to co widzę
Małym drukiem
Małym drukiem