Stomper
No to ja jeszcze dorzucam test zrobiony na Admiral Markets, porównajcie sobie z moim poprzednim - robionym na XTB
Jak widać nawet na testach XTB oszukuje
na AM przy tych samych ustawieniach profit factor 3x większy niż u XTB
Jak widać nawet na testach XTB oszukuje

na AM przy tych samych ustawieniach profit factor 3x większy niż u XTB

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Trejder jest jak cymbał - musi grać 

ja testowalem (i testuje). pare stron wczesniej masz wyniki.sztachu pisze:Mam wolne niecałe 400$ na AM, wiec chyba rzucę stomperka na real, spróbuje ustawić wielkość na 0,1 lota, SL 30 TP 50, zobaczymy co wywinie. Pozdrawiam. Jeszcze zapytam, testował go ktoś na M5? Jeżeli tak to jakie efekty?
nie wiem jakim cudem?raidman pisze:mnie na 5m czyści konto praktycznie

u mnie zarabia wiecej i szybciej ale idzie to w parze z wiekszymi obsuwami.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Przepraszam, przyznaję się do błędu. Coś sknociłem w ustawieniach i dlatego mi konto wyzerowało na 5m. Przesyłam teścik od marca 2007 na 5m, faktycznie o wiele lepszy wynik niż na 15m - tylko inne ustawienia. Tak w zasadzie to ustawienie SL w tym systemie to jest takie awaryjne bo rzadko uderza w SL. Uderza najczęściej przez weekend.
Mam taka ogromną prośbę, mógłby ktoś dopisać do robota żeby w piątek nie zawierał transakcji. Ja niestety jeszcze nie potrafię
Pozdrawiam
Mam taka ogromną prośbę, mógłby ktoś dopisać do robota żeby w piątek nie zawierał transakcji. Ja niestety jeszcze nie potrafię

Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Trejder jest jak cymbał - musi grać 

chciałbym jeszcze obalić tezę, ze zalicza wtopy głównie z piatku na niedziele (nie z czwartku na piatek).
wlasnie przesledzilem historie na M5 za ostatnie 2 miesiace.
takich sytuacji bylo okolo 6 na 28 stratnych pozycji.
programisty nie ma? moj pomysl? wylaczaj platforme/EA w piatek rano
problem tylko taki, ze w backtestach nie sprawdzisz czy jest to az tak duza zmiana.
wlasnie przesledzilem historie na M5 za ostatnie 2 miesiace.
takich sytuacji bylo okolo 6 na 28 stratnych pozycji.
programisty nie ma? moj pomysl? wylaczaj platforme/EA w piatek rano

problem tylko taki, ze w backtestach nie sprawdzisz czy jest to az tak duza zmiana.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Żeby nie zawierał transakcji w piątek trzeba w funkcji start() wpisać:
Kod: Zaznacz cały
if(DayOfWeek()!=6)
{
//tu jest cały kod znajdujący się w funkcji start()
}