Czesc wszystkim mam cos z kolei podobnego do tego sysa nie mam pojecia czy nie zmodyfikowane.
Sztachu zajmij sie rozpracowaniem
Reszte zapraszam do testowania i wymiany UWAG.
Pozdrawiam Lukasz
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Hmmm.... Maly wniosek odnosnie dzialania Stompera.Wiekszosc duzych strat Stomper przynosi w weekendy tzn w piatek pozostawia otwarte pozycje na poniedzialek .Najlepiej grac nim od poniedzialku do czwartku wtedy sa jakies profity .Moze ktos cos jeszcze zaobserwowal?
hmm masa opcji do wybrania.
backtesty od stycznia 99r. do wczoraj - M15.
co ciekawe w tym samym okresie co stomper mial slabsze chwile ale mimo to zarabial.
od nowego tygodnia go tez zarzuce na demie do testow.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 25 paź 2008, 19:57 przez raposo, łącznie zmieniany 1 raz.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0 - RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
teraz jak mamy Stompera w MQ4 to mozemy wszystko takze i wprowadzic zmiane w terminie gry od poniedzialku do czwartku. Bylo by milo sprawdzic wykresy oryginału z przerobionym Stomperem.
granie non stop a granie od poniedzialku do czwartku to widac ze bedzie duza roznica tzn mniej bedzie pozycji stratnych. Moze ktos dopisze do stompera takie granie od poniedzialku do piatku.
Ja mam mały problem, otóż Stomper otwierał mi w ciągu ostatnich trzech dni ubiegłego tygodnia po 2 transakcje każdej nocy jedną zamykał z zyskiem 10$ drugą około 5$. Ustawiony był na MM true, i dla konta 2170$ ustawił lot na 0,11 lota. Ja ustawiłem TP na 50 pips a SL na 30 pips. Więc reasumując coś nie tak, mimo tych ustawień TP nie zostało ustawione. Jednak jak nie patrzeć skuteczność 100%. Ma potencjał ta zabawka i sądzę, że jak najbardziej nadaje się na real. Pozdrawiam.
ja bym tam dodal jeszcze parametr z max. iloscia lotow (nie wiem czy broker nie bedzie mial jakiegos problemu z tym, ze bedziemy sobie skalpowac np 5 lotami ) i jakims zabezpieczeniem przed wyczyszczeniem calego depozytu w stylu "if spadek equity ponizej 50% wartosci balance zamknij pozycje i sie wylacz" .
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0 - RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)