DayTrading: Czwartek 25.02.2016
Re: DayTrading: Czwartek 25.02.2016
Czyli dla przykladu tak jak mamy teraz na EURUSD. Zjazd ponad 300 pips z punktu widzenia DT, to swietny profit ale z punktu widzenia mojej strategii, to Pan Pikus.
-
- Fanatyk
Cześć M. jak samopoczucie, lubisz kabarety?
podejrzewam że niedługo bedą tworzyć w kabaretomanii traderów ... lepiej nie mówić, cichosza
gj o 13 zakonczenie 3h ewentualny long po korekcie,
podejrzewam że niedługo bedą tworzyć w kabaretomanii traderów ... lepiej nie mówić, cichosza

Ja proponuej takie granie na DAX
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Napisales, to pod moim postem. To do mnie? Jezeli tak, to OCB?Tomasz196407 pisze:Cześć M. jak samopoczucie, lubisz kabarety?
podejrzewam że niedługo bedą tworzyć w kabaretomanii traderów ... lepiej nie mówić, cichosza![]()
-
- Fanatyk
Kolego absolutnie, nic do Ciebie nie mam, trejduj i daj innym tez trejdowac po swojemu PozdrawiamFatCows pisze:Napisales, to pod moim postem. To do mnie? Jezeli tak, to OCB?Tomasz196407 pisze:Cześć M. jak samopoczucie, lubisz kabarety?
podejrzewam że niedługo bedą tworzyć w kabaretomanii traderów ... lepiej nie mówić, cichosza![]()
Szkoda twojego zachodu. Tutaj jest całą masa teoretykow magikow jak dadas którzy wolą opowiadać o rynku niekonczacymi się ilościami postów o słuszności swojej strategii wrzucajac raz na tydzień profitowego trejda łamiąc przy okazji reguły matematyczne wymyślone przez Pitagorasa. Tacy ludzie nigdy nie mieli stałego dochodu z rynku bo naganiaja ludzi na swoje czary zarabiając na tym. Gdzie ich prosić o statament albo żeby wzięli udział w konkursie porównawczym... Taki dadas na prosbe o porownanie statystyk 5 razy mnie olal a za 6 razem powiedział żebym spojrzał w lustro więc wiesz. Możesz prosić a zostaniesz monolog na 3 strony o wyższości jego strategii nad twoja.FatCows pisze:Czyli dla przykladu tak jak mamy teraz na EURUSD. Zjazd ponad 300 pips z punktu widzenia DT, to swietny profit ale z punktu widzenia mojej strategii, to Pan Pikus.
Konkretnie i na temat ...
http://forex-nawigator.biz/forum/7ls-part-1-t13062.html
Nie widze chetnych od AT. Poczekam zatem
Zgodnie z regulami AT i screenami przed. Poczekamy 
http://forex-nawigator.biz/forum/7ls-part-1-t13062.html
Nie widze chetnych od AT. Poczekam zatem

-
- Fanatyk
Andrut to jak to sie obstawiało tego index US, w drodze
opowiedz bo to ciekawe jest,
może taką maszyne stworzymy i kasa jest
opowiedz bo to ciekawe jest,
może taką maszyne stworzymy i kasa jest

Miejmy nadzieje, ze Pan Pikus gna dalej a grubsi Panowie dwaj niedlugo puszcza w gacie i zdejma ostatnie ski z zyskiem na kablu 

dalem szorta na eg, licze wybicie w dol, w ogole troche sie ruszylo od rana, bo zaczynalem przysypiac