Może Panu Żabie chodziło o ujemne CPI = Mario Draghi power w marcu?PipsKong pisze:nie chcę krakać , ale wydaje mi się że wielkich ruchów nie będzie ;/
ostatnio coś dane nie ruszają rynkiem ;/

Może Panu Żabie chodziło o ujemne CPI = Mario Draghi power w marcu?PipsKong pisze:nie chcę krakać , ale wydaje mi się że wielkich ruchów nie będzie ;/
Zwróć uwagę ile osób wrzuca pliki, a i tak większy problem mają Ci co grali tylko pod Żabę - urlop 3 m-c, a za co żyćMERLIN pisze:Ludzie jesteście dziwni, Żabka nic nie pokazuje i większość już panikuje .Zapomnieliście jak się gra ???
na eur--- usdatlanticos pisze:lepiej zerknijcie w kalendarz dziś bo może bykom rogi pourywać
dane z 14,30 takdoktorek pisze:na eur--- usdatlanticos pisze:lepiej zerknijcie w kalendarz dziś bo może bykom rogi pourywać
Ja bym się bardziej skłaniał ku temu. że nie zapomnieli ale się jeszcze nie nauczyliMERLIN pisze:Ludzie jesteście dziwni, Żabka nic nie pokazuje i większość już panikuje .Zapomnieliście jak się gra ???
Widzisz w mojej wypowiedzi panikę? Chyba masz problem z odczytywaniem emocji (-:MERLIN pisze:Ludzie jesteście dziwni, Żabka nic nie pokazuje i większość już panikuje .Zapomnieliście jak się gra ???
Wiesz, ostatnio to wogóle cyrki są.PipsKong pisze:nie chcę krakać , ale wydaje mi się że wielkich ruchów nie będzie ;/
tutaj zawsze były cyrki odkąd pamiętamfx-technik pisze:Wiesz, ostatnio to wogóle cyrki są.PipsKong pisze:nie chcę krakać , ale wydaje mi się że wielkich ruchów nie będzie ;/
Cena reaguje na news pt. USD Bank Holiday.
Wczoraj, czy przedwczoraj był spory ruch na żółty news z USA, na DAX30.
Cena nie chciała się ruszać, była DAXola, a na ten news zaraz sru.
Oni mają te kompy ustawione na czas, po prostu.