Dukascopy - ECN
Re: Dukascopy - ECN
Zerknąłem na skrina i nie widze czy jest możliwość sprawdzenia każdej transakcji z osobna (chyba nie).
Jest tam zaznaczona opcja "Przeliczaj wg kursu z dnia poprzedzającego dzień wymiany". Jak to rozumieć ? Nie potrzeba przeliczac po kursie z dnia zamknięcia transakcji ?
Czy da się sprawdzić ten program na demo Dukasa ?
BTW Nie na temat : LMAX nadal nie ma polskiego supportu ?
Jest tam zaznaczona opcja "Przeliczaj wg kursu z dnia poprzedzającego dzień wymiany". Jak to rozumieć ? Nie potrzeba przeliczac po kursie z dnia zamknięcia transakcji ?
Czy da się sprawdzić ten program na demo Dukasa ?
BTW Nie na temat : LMAX nadal nie ma polskiego supportu ?
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Ściągnij plik i przeczytaj dołączoną instrukcję
.
Ad.btw) Nie.
-- wt 16-02-2016, 17:17 --
Mario, to wątek o Dukascopy - nie rób off-topicu. Post usunąłem. Zapraszam na PW.

Ad.btw) Nie.
-- wt 16-02-2016, 17:17 --
Mario, to wątek o Dukascopy - nie rób off-topicu. Post usunąłem. Zapraszam na PW.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Witam,
Powiedzcie mi ile kosztuje wypłata środków z konta PLN w Dukascopy Europe?
Na stronie Dukascopy pisze że przelewy wychodzące kosztują 80 PLN.
Na stronie Forex Club jest informacja że przelewy do mBank kosztują 0 zł, ale było to opublikowane w 2012 r.
Czy rzeczywiście można zrobić przelew do mBanku za darmo?
Powiedzcie mi ile kosztuje wypłata środków z konta PLN w Dukascopy Europe?
Na stronie Dukascopy pisze że przelewy wychodzące kosztują 80 PLN.
Na stronie Forex Club jest informacja że przelewy do mBank kosztują 0 zł, ale było to opublikowane w 2012 r.
Czy rzeczywiście można zrobić przelew do mBanku za darmo?
Witaj,
Najpierw trzeba doprecyzować o jakie Dukascopy chodzi:
Drugi natomiast ma już konto w mBanku dlatego wypłaty są darmowe.
Mimo, że artykuły na naszej stronie mają już parę lat to staramy się aktualizować je na bieżąco
.
Najpierw trzeba doprecyzować o jakie Dukascopy chodzi:
- szwajcarski Bank
czy
łotewskie Europe
Drugi natomiast ma już konto w mBanku dlatego wypłaty są darmowe.
Mimo, że artykuły na naszej stronie mają już parę lat to staramy się aktualizować je na bieżąco

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Dzięki raposo za szybką odpowiedź,
Oczywiście chodziło mi o Dukascopy Europe
Oczywiście chodziło mi o Dukascopy Europe

Witam
Raposo czy jak bym chciał założyć jeszcze jeden rachunek w innej walucie to czy będzie to całkiem nowe konto ? czy może jakieś subkonto dotychczasowego ?
Pozdr
Raposo czy jak bym chciał założyć jeszcze jeden rachunek w innej walucie to czy będzie to całkiem nowe konto ? czy może jakieś subkonto dotychczasowego ?
Pozdr
Witaj,slaw2005 pisze:Witam
Pozdr
Jeśli chcesz, aby to był rachunek w tym samym Dukascopy (czyli np. masz jeden w PLN w Europe i chcesz drugi w Europe w USD) to będzie to subkonto i nie wymaga przechodzenia całej procedury od początku. Oczywiście otrzymasz do niego nowe dane do logowania.
Natomiast jeśli masz konto w Europe i chcesz mieć drugie w Banku to już będzie trzeba wypełniać znowu formularz i przesyłać dokumenty.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
hej
wydaje mi się ze to się pojawiło jakos teraz na dniach
chodzi mi o pozycje DC Payment
czy masz Raposo już jakies info co to za bayer ?
no i z czym to się je
z góry dzieki
wydaje mi się ze to się pojawiło jakos teraz na dniach
chodzi mi o pozycje DC Payment
czy masz Raposo już jakies info co to za bayer ?

z góry dzieki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tak, to nowość, która jeszcze jest testowana. Taki a'la Skrill. Info ze strony Dukascopy.
.
-- czw 25-02-2016, 10:45 --
Odrobinę więcej detali...
Będzie można wyrobić sobie kartę Dukascopy - płatniczą lub wirtualną - która będzie powiązana z naszym kontem handlowym.
Cennik:
https://www.dukascopy.com/pub/pay-conne ... s.pdf?v=13
Koszty i limity bardzo podobne jak przy karcie Skrillowej. No i co najważniejsze - karta z logo Dukascopy
Jak zostanie uruchomiona to na pewno dowiemy się więcejWITHDRAW TO YOUR DUKASCOPY PAYMENTS E-WALLET
FREE OF CHARGE
Dukascopy Payments, a fully-owned subsidiary of Dukascopy Bank, is an EU regulated Electronic Money Institution (EMI). With an account at Dukascopy Payments you will get a chance to order a personal Dukascopy Card, have access to cheaper withdrawals, instantly pay to your friends and family knowing only their mobile phone number, and many other attractive opportunities.
Dukascopy now offers to its clients to withdraw funds to the personal E-wallet account free of charge. As you already own a trading account at Dukascopy, the procedure to open the e-wallet account will be quick and seamless. You will not need to send any documents or answer questions. Just follow the instructions.

-- czw 25-02-2016, 10:45 --
Odrobinę więcej detali...
Będzie można wyrobić sobie kartę Dukascopy - płatniczą lub wirtualną - która będzie powiązana z naszym kontem handlowym.
Cennik:
https://www.dukascopy.com/pub/pay-conne ... s.pdf?v=13
Koszty i limity bardzo podobne jak przy karcie Skrillowej. No i co najważniejsze - karta z logo Dukascopy

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu