" euro power " to tekst HighEnda ;]eliroPL pisze: to znaczy że powinno odbić do góry?
Atlanticos twierdzi odwrotnie z tego co pamiętam
ja przerobiłem ten text na bardziej chyba obecnie realny " euro p-Over " ;]
co szczególnie mnie nie cieszy ;/
" euro power " to tekst HighEnda ;]eliroPL pisze: to znaczy że powinno odbić do góry?

może coś takiego... czeka nas jakieś rozstrzygniecie
 może coś takiego... czeka nas jakieś rozstrzygniecieNie zmienia to faktu dlaczego twój podopieczny gra pod prąd. To jest ciekawe.fx-technik pisze:Przez 3 miesiące EUR miał jakiśtam "power", ale był konsekwentnie zbijany. W tym miesiącu też jakiśtam power pokazywał, ale znowu został ścięty.

przecież nie tylko jego podopieczny, ale i On sam pokazywał 1.1670 i 1.2350 kilkanaście dni temu (pierwszy wpis na forum 11 lutego)Kusus pisze:
Nie zmienia to faktu dlaczego twój podopieczny gra pod prąd. To jest ciekawe[.
Trend na edku jest spadkowy od maja 2014. Od kwietnia 2015 rysuja formacje kontynuacji ktorej koniec jest już bliski moim zdaniem.

Kusus pisze:S na edku jeszcze w grze zgodnie z wczorajsza projekcja ale przedział 1.0900 - 1.0940 to konfluencja 4`go stopnia i może być silna reakcja byczkow w tym rejonie.
Audy dały zarobic 2k pipsow w 24h wedle projekcji
Stevens trochę pomógł.
Wieczorem wrzuce aktualki ale pozostało jeszcze drugie tyle w całym koszyku.

Widocznie rakieta DSWS niczym Challenger napotkała pewne problemy w troposferze i zamiast poleciec na księżyc spadnie na ziemie zabijając przy okazji wszystkich na pokładzieatlanticos pisze:przecież nie tylko jego podopieczny, ale i On sam pokazywał 1.1670 i 1.2350 kilkanaście dni temu (pierwszy wpis na forum 11 lutego)Kusus pisze:
Nie zmienia to faktu dlaczego twój podopieczny gra pod prąd. To jest ciekawe[.
Trend na edku jest spadkowy od maja 2014. Od kwietnia 2015 rysuja formacje kontynuacji ktorej koniec jest już bliski moim zdaniem.