" euro power " to tekst HighEnda ;]eliroPL pisze: to znaczy że powinno odbić do góry?
Atlanticos twierdzi odwrotnie z tego co pamiętam
ja przerobiłem ten text na bardziej chyba obecnie realny " euro p-Over " ;]
co szczególnie mnie nie cieszy ;/
" euro power " to tekst HighEnda ;]eliroPL pisze: to znaczy że powinno odbić do góry?
Nie zmienia to faktu dlaczego twój podopieczny gra pod prąd. To jest ciekawe.fx-technik pisze:Przez 3 miesiące EUR miał jakiśtam "power", ale był konsekwentnie zbijany.W tym miesiącu też jakiśtam power pokazywał, ale znowu został ścięty.
przecież nie tylko jego podopieczny, ale i On sam pokazywał 1.1670 i 1.2350 kilkanaście dni temu (pierwszy wpis na forum 11 lutego)Kusus pisze:
Nie zmienia to faktu dlaczego twój podopieczny gra pod prąd. To jest ciekawe[.
Trend na edku jest spadkowy od maja 2014. Od kwietnia 2015 rysuja formacje kontynuacji ktorej koniec jest już bliski moim zdaniem.
Kusus pisze:S na edku jeszcze w grze zgodnie z wczorajsza projekcja ale przedział 1.0900 - 1.0940 to konfluencja 4`go stopnia i może być silna reakcja byczkow w tym rejonie.
Audy dały zarobic 2k pipsow w 24h wedle projekcji
Stevens trochę pomógł.
Wieczorem wrzuce aktualki ale pozostało jeszcze drugie tyle w całym koszyku.
Widocznie rakieta DSWS niczym Challenger napotkała pewne problemy w troposferze i zamiast poleciec na księżyc spadnie na ziemie zabijając przy okazji wszystkich na pokładzieatlanticos pisze:przecież nie tylko jego podopieczny, ale i On sam pokazywał 1.1670 i 1.2350 kilkanaście dni temu (pierwszy wpis na forum 11 lutego)Kusus pisze:
Nie zmienia to faktu dlaczego twój podopieczny gra pod prąd. To jest ciekawe[.
Trend na edku jest spadkowy od maja 2014. Od kwietnia 2015 rysuja formacje kontynuacji ktorej koniec jest już bliski moim zdaniem.