w sensie z 34 zrobią Ci 32 ????adk77 pisze:wstępne dane na rolowanie ropy to jakaś masakra.
zamierzają je... 200 pkt w boś
jutro zatem trzeba się pożegnać z L przed zamknięciem sesji
dramat ;/
w sensie z 34 zrobią Ci 32 ????adk77 pisze:wstępne dane na rolowanie ropy to jakaś masakra.
Dlatego wniosek prosty. Nie sugeruj sie niczym ani nikim. Sam podejmuj decyzje bo się niczego nie nauczysz.Goldem pisze:Wczoraj pokazywałem
to mnie wyśmiano. A tu proszę
na odwrót z 32 zrobią 34, ale swap ci dopiszą -200 przy l, a biorąc pod uwagę, że zazwyczaj cena wraca to jesteś stratnyPipsKong pisze:w sensie z 34 zrobią Ci 32 ????adk77 pisze:wstępne dane na rolowanie ropy to jakaś masakra.
dramat ;/
I ktos grając long term np. pól roku cena o 10 $ wyżej od miejsca zakupu a swapy przekroczą z nawiązką zysk całego wzrostuadk77 pisze:na odwrót z 32 zrobią 34, ale swap ci dopiszą -200 przy l, a biorąc pod uwagę, że zazwyczaj cena wraca to jesteś stratnyPipsKong pisze:w sensie z 34 zrobią Ci 32 ????adk77 pisze:wstępne dane na rolowanie ropy to jakaś masakra.
dramat ;/
może za miesiąc rolowanie będzie w drugą stronę i wyjdziesz na zero ;]adk77 pisze:na odwrót z 32 zrobią 34, ale swap ci dopiszą -200 przy l, a biorąc pod uwagę, że zazwyczaj cena wraca to jesteś stratnyPipsKong pisze:w sensie z 34 zrobią Ci 32 ????adk77 pisze:wstępne dane na rolowanie ropy to jakaś masakra.
dramat ;/
2$eliroPL pisze:ja mam dzisiaj rolowanie w hft znacie może wartości?
Mam konto w HFT i z wykresu wynika, że rolowanie już było 16-tego. Mowa o WTIeliroPL pisze:ja mam dzisiaj rolowanie w hft znacie może wartości?