-- Dodano: 17 lut 2016, 17:43 --
rolowanie jest dzisiaj na 100%Cblondyn pisze:Mam konto w HFT i z wykresu wynika, że rolowanie już było 16-tego. Mowa o WTIeliroPL pisze:ja mam dzisiaj rolowanie w hft znacie może wartości?
rolowanie jest dzisiaj na 100%Cblondyn pisze:Mam konto w HFT i z wykresu wynika, że rolowanie już było 16-tego. Mowa o WTIeliroPL pisze:ja mam dzisiaj rolowanie w hft znacie może wartości?
Prawdopodobnie naliczy ci swap po północyeliroPL pisze:bo mam pozycje na sell i jak pamiętam to powinno mi dodać mi swap
-- Dodano: 17 lut 2016, 17:43 --
Tak, policzą ci tyle o ile cena wzrosła.eliroPL pisze:w przypadku pozycji sell to będzie dodatni jak dobrze myślę?
Cblondyn pisze:Tak, policzą ci tyle o ile cena wzrosła.eliroPL pisze:w przypadku pozycji sell to będzie dodatni jak dobrze myślę?
JESTES PROFESONALISTA MUSISZ WIEDZIEC KIEDY ZAMKNAC ----ale jak piszesz wylapujesz tylko ruchy na ktorych zarabiasz i tak TRZYMACfx-technik pisze:Wepchnąłem się za szybko, wbrew systemowi.
Nicto, taki biznes.
W rozrachunku jestem na plus.
Jeżeli chodzi o tego rannego longa, to ja nie trzymam tak długo pozycji.
Do pierwszych poważniejszych SR.
fxdxplejer pisze:Cblondyn pisze:Tak, policzą ci tyle o ile cena wzrosła.eliroPL pisze:w przypadku pozycji sell to będzie dodatni jak dobrze myślę?
czyli warto teraz s wziąć?
jezeli chodzi o samo rolowanie to nie bo i tak z tego wyjdzie - 0 ;];]fxdxplejer pisze:Cblondyn pisze:Tak, policzą ci tyle o ile cena wzrosła.eliroPL pisze:w przypadku pozycji sell to będzie dodatni jak dobrze myślę?
Teraz chyba juz za późno bo luka na wykresie już była o swap dotyczy tych co mieli pozycje z nocy z 16 na 17.fxdxplejer pisze:Cblondyn pisze:Tak, policzą ci tyle o ile cena wzrosła.eliroPL pisze:w przypadku pozycji sell to będzie dodatni jak dobrze myślę?