Żadnych jaj nikt nie robi, tylko każdy z nas sam się w jajo robi, gdy chce wbrew impusowi jechać:siux pisze:Czyli co edek w dół? Czy może lepiej poczekać do czwartku, bo dzisiaj to jaja sobie trochę robią
Edek
Żadnych jaj nikt nie robi, tylko każdy z nas sam się w jajo robi, gdy chce wbrew impusowi jechać:siux pisze:Czyli co edek w dół? Czy może lepiej poczekać do czwartku, bo dzisiaj to jaja sobie trochę robią
znając Kabla zaraz wróci skąd przyszedł ;/_Kerad_ pisze:żaba pokazywał Kabla (flaga) i pięknie się realizuje, dzięki wielkie za infoKanecione pisze:A ja ugrzęzłem w gbp/pln....nie kupione jakoś wysoko, ale to jest pojęcie względne..ale że aż tak bardzo ten brexit przeszkadza..masakra co on dzisiaj zrobił..a rano zapowiadało się tak ciekawie..no nic pozostaje mi czekanie..macie jakieś pomysły co do funta?:)![]()
oczywiście za przypomnienie ujka również
tu masz analizę atlantikosa
https://www.tradingview.com/x/HBZi88hl/
Dadas tu na tym forum każdy jest najmądrzejszy, każdy patrzy przez pryzmat własnego "JA"fx-technik pisze: Od rana o tym pisałem i w S wszedłem po 32,60 na moim wykresie.
I tego należało się trzymać.
Trzeba jeszcze nad sobą popracować!
kamikaze grają z trendem (głównym)pr7emo pisze:eDek stestował few days low, i na moje oko w eLki wchodzą na nim sami kamikazee