Nie łap fochafx-technik pisze:Czyli, kerimb, twój styl to nie jest DT.
Jak i większości tutaj się wypowiadających (i obśmiewających innych).

Nie łap fochafx-technik pisze:Czyli, kerimb, twój styl to nie jest DT.
Jak i większości tutaj się wypowiadających (i obśmiewających innych).
TAK PODPISUJE SIEPipsKong pisze:zastanawiam się dlaczego dużo osób psioczy na Żabę , gość wrzuca " rysunki " które na prawdę dają radę ( oczywiście weźmy to też w granicach błędu - bez przesady żeby wchodzić od razu całym kapitałem z SL 10 pkt bo to tak nie zadziała ;/ ).
Pokazuje kierunek danego instrumentu a już o Edku to prawie nie wspomnę !!!
Ja jestem zdania że każdy powinien grać sam , ale ... odkąd gadam z Żabą ( także dużo o psychologi inwestowania ) idzie mi o wiele lepiej !!!
Jak było z trójkątem na Edku ??? Rysował go już z tydzień lub ponad tydzień wcześniej ! Przerysowałem trójkąt , zagrałem , eleganckie 150 pipsów
uważam że jest tutaj dużo dobrych traderów , ale żaba w swoich analizach jest najbardziej regularny , a o to chodzi w inwestowaniu żeby mieć w tym ciągłość a nie pojedyncze " farty "
fart się kiedyś kończy .....
twoje 113 pokrywa się z moim 150MERLIN pisze:Shark-EU ,ps uwaga bo Nietoperz działa
A wiecie jak ja to rysuję?fx-technik pisze:Zgadzam się całkowicie!
Moja metoda nie polega ani na farcie, ani na wchodzeniu całym depo!
I zgadzam się z tym, że ja nie analizuję na dłuższy termin, i nie przewiduję kierunków.
Pisałem niejednokrotnie, że ja się zajmuję zarabianiem!
W tym wszystkim chodzi wyłącznie o to, żeby dzień zakończyć na Zysk > Strata.
A mechanika wykresu była, jest i będzie zawsze taka sama!
Czy, np. na Ujku potrzebna była cała filozofia i bóg wie co innego? To samo co robię na M5, czy M15 wystarczy zrobić na H1.
I poczekać, aż rynek pokaże, że jedzie do góry.
Nie potrzeba przewidywać, ani prorokować.
https://www.youtube.com/watch?v=m7BnRI5 ... e=youtu.beatlanticos pisze:a wiecie jak ja to robię? Pełna analiza z użyciem tylko jednego mózgu