DayTrading: Poniedziałek 15.02.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 15.02.2016
FED z Atlanty podniósł prognozy PKB dla USA na ten rok do 2,7%
Nie ma co się jarać, bo ropa to może jutro zlecieć nawet i o dolca, przynajmniej tak na chwilęPipsKong pisze:BTW Brent 34 prawie !!

- atlanticos
- Maniak
kabel h4 - potencjalna flaga, w przypadku wyjścia dołem zasięg w żółtej strefie jak na wykresie
https://www.tradingview.com/x/HBZi88hl/
https://www.tradingview.com/x/HBZi88hl/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
fx-technik pisze:Czyli, kerimb, twój styl to nie jest DT.
Jak i większości tutaj się wypowiadających (i obśmiewających innych).

- fx-technik
- Fanatyk
Coś z puli NinjaTrader?FatCows pisze:fx-technik pisze:Czyli, kerimb, twój styl to nie jest DT.
Jak i większości tutaj się wypowiadających (i obśmiewających innych).zarabiam na swieczkach o ktorych nikt nie pisze bo ich nikt nie bierze pod uwage. Prawie (mozna nawet pokusic sie o stwierdzenie, ze wszyscy) jada swiece standardowo udostepniane przez brokerow - oczywiscie chodzi o czas.
Czy trick wolumenowy z tych najmnieszych?
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
- atlanticos
- Maniak
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
- fx-technik
- Fanatyk
UJek D1: https://www.youtube.com/watch?v=mRPYgtt ... e=youtu.beatlanticos pisze:ujek d1
https://www.tradingview.com/x/7Rwv3iGQ/
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
HEj mam pytanie do żaby ale nie tylko:)kiedyś zamieszczałeś taki fajny tajny wykres do pary usd/pln...było tam , że zjedzie do 3.86 a dopiero poźniej chłopaki dokończą zadanie jazda na 4.25...po takich zawirowaniach jakie obserujemy to chyba już marne szanse, żeby ten dolec zjechał na 3.86?:)dzięki...teraz już tylko pólnoc?(teoretycznie)
ja tam się jaramsiux pisze:Nie ma co się jarać, bo ropa to może jutro zlecieć nawet i o dolca, przynajmniej tak na chwilęPipsKong pisze:BTW Brent 34 prawie !!

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
- fx-technik
- Fanatyk
https://www.youtube.com/watch?v=mH0NtIW ... e=youtu.beKanecione pisze:HEj mam pytanie do żaby ale nie tylko:)kiedyś zamieszczałeś taki fajny tajny wykres do pary usd/pln...było tam , że zjedzie do 3.86 a dopiero poźniej chłopaki dokończą zadanie jazda na 4.25...po takich zawirowaniach jakie obserujemy to chyba już marne szanse, żeby ten dolec zjechał na 3.86?:)dzięki...teraz już tylko pólnoc?(teoretycznie)
-- Dodano: 15 lut 2016, 23:22 --
Bym się na twoim miejscu nie jarał.PipsKong pisze:ja tam się jaramsiux pisze:Nie ma co się jarać, bo ropa to może jutro zlecieć nawet i o dolca, przynajmniej tak na chwilęPipsKong pisze:BTW Brent 34 prawie !!a jak zobaczę 40 to już w ogóle będę szczęśliwy ;];]
Bardziej realne jest 25, niż 40.
Otóż, rynek jest ogólnie spadkowy, nadal: Ostatni impuls był także spadkowy.
Jeżeli wogóle ropa miałaby rosnąć, to np. WTI musi najpierw zanegować ten impuls spadkowy,
czyli przebić się przez barierę 34,50 - 35,50. Póki co, bardziej widać spadek do 25, a nawet niżej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.