proszę, bo to obrazek wizjonerski na lata, ale jak widać wszystko dało radę do tej pory...FatCows pisze: PS Gdzie namierzyles wykres?
kerimb kawał dobrej roboty

proszę, bo to obrazek wizjonerski na lata, ale jak widać wszystko dało radę do tej pory...FatCows pisze: PS Gdzie namierzyles wykres?
Tak, wszechświat jest fraktanly!niemiaszek pisze:proszę, bo to obrazek wizjonerski na lata, ale jak widać wszystko dało radę do tej pory...FatCows pisze: PS Gdzie namierzyles wykres?
kerimb kawał dobrej roboty![]()
się ciesz bo ja w ogóle nie zapiąłatlanticos pisze:kurcze - zapiąłem pasy, troche za mocno i uwierają, a tu komunikaty lecą że Apollo 13 się popsuł... podobno szwankuje jakiś system DSWS w obliczeniach i lot odwołany
Jeszcze nie! Nie bądź w gorącej wodzie kąpany!atlanticos pisze:kurcze - zapiąłem pasy, troche za mocno i uwierają, a tu komunikaty lecą że Apollo 13 się popsuł... podobno szwankuje jakiś system DSWS w obliczeniach i lot odwołany
DSWS to nie jest system, tylko narzędzie systemowe.fx-technik pisze:Jeszcze nie! Nie bądź w gorącej wodzie kąpany!atlanticos pisze:kurcze - zapiąłem pasy, troche za mocno i uwierają, a tu komunikaty lecą że Apollo 13 się popsuł... podobno szwankuje jakiś system DSWS w obliczeniach i lot odwołany
To prawda, tylko że strategia musi pasować do psychiki tradera.PipsKong pisze:Jest jedna racja tego całego targu !!!
nie ważne jak byle by na plus !!!!! i Czy długoterminowo czy 1M
whoooo cares !!! ????
fx-technik pisze:Akurat nie zarabiam na Edku.klimokrates pisze:Gratulujęfx-technik pisze: Czytaj, czytaj, na zdrowie.
Ja dzisiaj jestem 880 PLN już do przodu!rozumiem, że piszesz na forum L na Edku a grasz S
Na Edku jest Long pod H4.
A S na Edku już zamknąłem, pisałem wczoraj w nocy o tej korekcie na S.
"technik", zadam pytanie w twoim stylu? wiesz czemu spadło?fx-technik pisze:Koniec korekty!
Dziś Edek do góry, GOLD do góry, DAX i DJI ogólnie bezpieczniej Short na górkach.
A jak ktoś liczy na wzrosty UJka, to się przeliczy!