Zawsze mało he heTomasz196407 pisze:masz 50 i mało CiZolo pisze:No niech przynajmniej spadnie do 61% fibaka...hehe eu góra
cześć Wszystkim wogóle

Zawsze mało he heTomasz196407 pisze:masz 50 i mało CiZolo pisze:No niech przynajmniej spadnie do 61% fibaka...hehe eu góra
cześć Wszystkim wogóle
na to liczę Żabkoatlanticos pisze:IMO pary z euro powoli zaczna "przygotowywac wykresy" do marcowego ECB - zeby wyrysowac duza flage, rgra itp na h4 potrzeba okolo 2-3 tygodni wiec do 10 marca czasu w sam raz... Pisalem o EURCAD jako najlepszym przykladzie dlatego ze przy odreagowaniu ropy (wzmocnieniu CAD) i jednoczesnym oslabieniu euro przez ECB ta para dostanie podwojnie jak t-mobile
PipsKong, to zmień myślenie!PipsKong pisze:na to liczę Żabkoatlanticos pisze:IMO pary z euro powoli zaczna "przygotowywac wykresy" do marcowego ECB - zeby wyrysowac duza flage, rgra itp na h4 potrzeba okolo 2-3 tygodni wiec do 10 marca czasu w sam raz... Pisalem o EURCAD jako najlepszym przykladzie dlatego ze przy odreagowaniu ropy (wzmocnieniu CAD) i jednoczesnym oslabieniu euro przez ECB ta para dostanie podwojnie jak t-mobile
szkoda tylko że ja cierpliwości nie mam i nie chce mi się czekać![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
thug lifeatlanticos pisze:pytasz o depozyty? Tak, ale Ty nie znasz tego uczuciahighend pisze:
w sensie rosną by potem urosnąć jeszcze bardziej?![]()
no właśnie ja od zawsze na long termie ;]fx-technik pisze: Nie traduj czasu, tylko pipsy - realne dzienne targety, lub godzinne, lub kilkuminutowe!
Z tym, że jesteśmy w Bullish Market i to jest fakt, a nie domysł.atlanticos pisze:edek h1 - wczoraj wyszlismy dolem z malego klina konczacego, obecnie celem IMO jest dolna banda trojkata rozszerzajacego
https://www.tradingview.com/x/kBvf7v86/
Nie próbuj na siłę dopasować swojej psychiki do systemu!PipsKong pisze:no właśnie ja od zawsze na long termie ;]fx-technik pisze: Nie traduj czasu, tylko pipsy - realne dzienne targety, lub godzinne, lub kilkuminutowe!
Znam. Ale ja powaznie pisze, a Ty caly czas wbijasz szpile.atlanticos pisze:pytasz o depozyty? Tak, ale Ty nie znasz tego uczuciahighend pisze:
w sensie rosną by potem urosnąć jeszcze bardziej?![]()
Na forum samochodyelektryczne prowadze juz bardzo dlugo watek o Tesli. Chcesz poczytac? To zobaczysz o jakim kierunku pisze od kilku miesiecyTomasz196407 pisze:Highend a jak tam Twoja Tesla tak zachwalałeś dochodziłeś, uspokoiłeś sie też wykres mówił że 380 będzie CO?highend pisze:w sensie rosną by potem urosnąć jeszcze bardziej?atlanticos pisze:IMO pary z euro powoli zaczna "przygotowywac wykresy" do marcowego ECB![]()