Zawsze mało he heTomasz196407 pisze:masz 50 i mało CiZolo pisze:No niech przynajmniej spadnie do 61% fibaka...hehe eu góra
cześć Wszystkim wogóle
DayTrading: Piątek 12.02.2016
Re: DayTrading: Piątek 12.02.2016
na to liczę Żabkoatlanticos pisze:IMO pary z euro powoli zaczna "przygotowywac wykresy" do marcowego ECB - zeby wyrysowac duza flage, rgra itp na h4 potrzeba okolo 2-3 tygodni wiec do 10 marca czasu w sam raz... Pisalem o EURCAD jako najlepszym przykladzie dlatego ze przy odreagowaniu ropy (wzmocnieniu CAD) i jednoczesnym oslabieniu euro przez ECB ta para dostanie podwojnie jak t-mobile
szkoda tylko że ja cierpliwości nie mam i nie chce mi się czekać
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
- fx-technik
- Fanatyk

PipsKong, to zmień myślenie!PipsKong pisze:na to liczę Żabkoatlanticos pisze:IMO pary z euro powoli zaczna "przygotowywac wykresy" do marcowego ECB - zeby wyrysowac duza flage, rgra itp na h4 potrzeba okolo 2-3 tygodni wiec do 10 marca czasu w sam raz... Pisalem o EURCAD jako najlepszym przykladzie dlatego ze przy odreagowaniu ropy (wzmocnieniu CAD) i jednoczesnym oslabieniu euro przez ECB ta para dostanie podwojnie jak t-mobile
szkoda tylko że ja cierpliwości nie mam i nie chce mi się czekać![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie traduj czasu, tylko pipsy - realne dzienne targety, lub godzinne, lub kilkuminutowe!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
- atlanticos
- Maniak

edek h1 - wczoraj wyszlismy dolem z malego klina konczacego, obecnie celem IMO jest dolna banda trojkata rozszerzajacego
https://www.tradingview.com/x/kBvf7v86/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- fx-technik
- Fanatyk

Mój realny dzienny target dla DAX30.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 12 lut 2016, 10:20 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
thug lifeatlanticos pisze:pytasz o depozyty? Tak, ale Ty nie znasz tego uczuciahighend pisze:
w sensie rosną by potem urosnąć jeszcze bardziej?![]()
no właśnie ja od zawsze na long termie ;]fx-technik pisze: Nie traduj czasu, tylko pipsy - realne dzienne targety, lub godzinne, lub kilkuminutowe!
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
- fx-technik
- Fanatyk

Z tym, że jesteśmy w Bullish Market i to jest fakt, a nie domysł.atlanticos pisze:edek h1 - wczoraj wyszlismy dolem z malego klina konczacego, obecnie celem IMO jest dolna banda trojkata rozszerzajacego
-- Dodano: 12 lut 2016, 10:31 --
Nie próbuj na siłę dopasować swojej psychiki do systemu!PipsKong pisze:no właśnie ja od zawsze na long termie ;]fx-technik pisze: Nie traduj czasu, tylko pipsy - realne dzienne targety, lub godzinne, lub kilkuminutowe!
Dopasuj system do swojej psychiki!
IOW:
Nie próbuj dopasować nogi do buta, tylko but do nogi!
Znam. Ale ja powaznie pisze, a Ty caly czas wbijasz szpile.atlanticos pisze:pytasz o depozyty? Tak, ale Ty nie znasz tego uczuciahighend pisze:
w sensie rosną by potem urosnąć jeszcze bardziej?![]()
-- Dodano: 12 lut 2016, 10:35 --
Na forum samochodyelektryczne prowadze juz bardzo dlugo watek o Tesli. Chcesz poczytac? To zobaczysz o jakim kierunku pisze od kilku miesiecyTomasz196407 pisze:Highend a jak tam Twoja Tesla tak zachwalałeś dochodziłeś, uspokoiłeś sie też wykres mówił że 380 będzie CO?highend pisze:w sensie rosną by potem urosnąć jeszcze bardziej?atlanticos pisze:IMO pary z euro powoli zaczna "przygotowywac wykresy" do marcowego ECB![]()
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Highend nie o tym rzecz!! wiesz doskonale!(jak chcesz to Ci przypomne wszystko jest na wątku tu na forum), nie jestem tu żeby tylko i wyłącznie kogoś krytykować, sposób dyskusji przeprowadzaj troche inaczej może bedziesz miał więcej przychylności , tez chyba ze mną pisałes jak Ci było tak źle z depozytem , prawda
,
a żeby nie było off top to gj ewentualna fala korekcyjna przed ruche w góre
a żeby nie było off top to gj ewentualna fala korekcyjna przed ruche w góre