blesS pisze:Broker nie udostepnia SL?TsunamiPL pisze:qfa zostałem z s na UJ poniżej 112

blesS pisze:Broker nie udostepnia SL?TsunamiPL pisze:qfa zostałem z s na UJ poniżej 112
TsunamiPL pisze:blesS pisze:Broker nie udostepnia SL?TsunamiPL pisze:qfa zostałem z s na UJ poniżej 112koledze się trzyma poczucie humoru, to dobrze
No bo to najgorszy przypadek, kiedy trader jest stale mądrzejszy od rynku.PipsKong pisze: prawda jest taka że na forexie zdarzyć się może dosłownie wszystko i to bardzo szybko
ja pamiętam jak Kupowałem ropę po 90 USD za baryłkę i na tym zarobiłem parę razy nie mało
a takiej ceny nigdy bym sobie nie wyobrażał nawet w najlepszych snach
a tutaj proszę bardzo i perspektywa na kolejne spadki
Wciskaj jak najbardziej tylko pamiętaj zawsze o SL. Przy SL=TP (40 pips i więcej) szanse na zarobek są większe niż w ruletke (np. czarne/czerwone)TsunamiPL pisze:Dobra ja już s nie wciskam na UJ
Pod warunkiem, że Cię luka nie wyniesie 200 pipsów wyżej.Cblondyn pisze:Wciskaj jak najbardziej tylko pamiętaj zawsze o SL. Przy SL=TP (40 pips i więcej) szanse na zarobek są większe niż w ruletke (np. czarne/czerwone)TsunamiPL pisze:Dobra ja już s nie wciskam na UJ
Odnośnie luki to święta prawda. I trzeba tez się z nią niestety liczyćMR. D pisze:Pod warunkiem, że Cię luka nie wyniesie 200 pipsów wyżej.Cblondyn pisze:Wciskaj jak najbardziej tylko pamiętaj zawsze o SL. Przy SL=TP (40 pips i więcej) szanse na zarobek są większe niż w ruletke (np. czarne/czerwone)TsunamiPL pisze:Dobra ja już s nie wciskam na UJ
Celem interwencji nie jest odwrócenie kursu tylko poucinanie paluchów spekulantom. Teraz każdy dwa razy się zastanowi zanim wejdzie w shorta i o to głównie chodzi.
To trochę dziwne, gdy ktoś sprzedaje, gdy jest już tanio: Sprzedawać trzeba drogo, kupować tanio, inaczej żaden biznes się nie uda, tylko ten charytatywny.MR. D pisze:Pod warunkiem, że Cię luka nie wyniesie 200 pipsów wyżej.Cblondyn pisze:Wciskaj jak najbardziej tylko pamiętaj zawsze o SL. Przy SL=TP (40 pips i więcej) szanse na zarobek są większe niż w ruletke (np. czarne/czerwone)TsunamiPL pisze:Dobra ja już s nie wciskam na UJ
Celem interwencji nie jest odwrócenie kursu tylko poucinanie paluchów spekulantom. Teraz każdy dwa razy się zastanowi zanim wejdzie w shorta i o to głównie chodzi.