Ooooo. Urbański. Dzięki!monikaforexpolska pisze:FatCows pisze:Panowie był kiedyś taki gościu od szkoleń z FX co spamował wszystko swoimi reklamami. Taki co mieszkał gdzieś na Teneryfie. Jak on się nazywał? Ten ściemniacz taki? Jakiś czas temu dostawałem milion ton spamu a od jakiś paru miesięcy pustka. Popłynął czy może przestał?
Niejaki Sebastian Urbański co to live trading chciał w weekendy pokazywać. Ponoć do niedawna dorabiał u jakiegoś brokera.
DayTrading: Środa 10.02.2016
Re: DayTrading: Środa 10.02.2016
-
- Pasjonat
FatCows pisze:Ooooo. Urbański. Dzięki!monikaforexpolska pisze:FatCows pisze:Panowie był kiedyś taki gościu od szkoleń z FX co spamował wszystko swoimi reklamami. Taki co mieszkał gdzieś na Teneryfie. Jak on się nazywał? Ten ściemniacz taki? Jakiś czas temu dostawałem milion ton spamu a od jakiś paru miesięcy pustka. Popłynął czy może przestał?
Niejaki Sebastian Urbański co to live trading chciał w weekendy pokazywać. Ponoć do niedawna dorabiał u jakiegoś brokera.
Może ktoś pamięta u którego broka pokazywał się Pan Sebastian? Bo zapomniałam.
- fx-technik
- Fanatyk
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q= ... qNaojQjLfAmonikaforexpolska pisze: Może ktoś pamięta u którego broka pokazywał się Pan Sebastian? Bo zapomniałam.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Siedzi na Teneryfie i chce mu się szkolić ?
Skoro jest taki dobry, to czemu nie siedzi cicho, zarabia i korzysta z życia ?

The only way is up
- atlanticos
- Maniak
Dadas tez pisał ze ma ucznia (Highenda) - zadaj mu to samo pytanie to może Ci odpowieTsunamiPL pisze:Siedzi na Teneryfie i chce mu się szkolić ?

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- fx-technik
- Fanatyk
Pomagam wielu ludziom i robię to za darmo!atlanticos pisze:Dadas tez pisał ze ma ucznia (Highenda) - zadaj mu to samo pytanie to może Ci odpowieTsunamiPL pisze:Siedzi na Teneryfie i chce mu się szkolić ?
Chcesz mnie poznać naprawdę, zapraszam na SKYPE!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
- atlanticos
- Maniak
nie krzycz bo uszy bolafx-technik pisze: Pomagam wielu ludziom i robię to za darmo!
Chcesz mnie poznać naprawdę, zapraszam na SKYPE!

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz