No, ja widziałem 110, ale dyskusja była z MR.D, bo on fundamentami się sugerował.magura2004 pisze:Ujek może nawet na 105 polecieć
Tzn. próbował do tradingu zastosować własną logikę.
No, ja widziałem 110, ale dyskusja była z MR.D, bo on fundamentami się sugerował.magura2004 pisze:Ujek może nawet na 105 polecieć
Bo fundamenty będą za 2 miesiące. Teraz co innego grafx-technik pisze:A UJ-ek ma w dooopie fundamenty...
ropa porusza się w kanale spadkowym i można wyznaczyć przybliżone poziomy. imo niżej mamy 26,40 oraz 25 z rgr. możemy również w czarnym scenariuszu zaliczyć 21 i dopiero wtedy mocniejsza korekta może się pojawić.doktorek pisze:na ropie wazne poziomy to 27,30---27,50 jak obroni to wazny pozio 27,90
-- Dodano: 10 lut 2016, 21:52 --
jak nie obroni to trudno okreslic gdzie spadniedoktorek pisze:na ropie wazne poziomy to 27,30---27,50 jak obroni to wazny pozio 27,90
Staty Oandy to idealny anty-wskaźnik.MR. D pisze:O zaglądam i akurat mój nick sie pojawił. Tak to prawda źle oceniłem sytuację. Sadziłem, że Boj będzie próbował bronić. Fundamenty maja to do siebie,że czesto są w cenie. Ruch jest wtedy kiedy fundament zaskoczy rynek. Dalej jestem dziwnie spokojny. Rynek niestety grał pod korektę. Na oandzie w pewnym momencie było 80% longow. Skoro fundusze redukują długie pozycje na Jenie to znaczy ze koniec jest blisko. 10 figur zjazdu w 10 dni? Grubo.Zobaczymy albo zainterweniują i wepchną nad 1,15 albo poczekają do marca i wtedy odpalą.
doskonale to wiem, dlatego jestem zły na siebie, że to widziałem a jednak próbowałem zaczarować wykresfx-technik pisze:Staty Oandy to idealny anty-wskaźnik.MR. D pisze:O zaglądam i akurat mój nick sie pojawił. Tak to prawda źle oceniłem sytuację. Sadziłem, że Boj będzie próbował bronić. Fundamenty maja to do siebie,że czesto są w cenie. Ruch jest wtedy kiedy fundament zaskoczy rynek. Dalej jestem dziwnie spokojny. Rynek niestety grał pod korektę. Na oandzie w pewnym momencie było 80% longow. Skoro fundusze redukują długie pozycje na Jenie to znaczy ze koniec jest blisko. 10 figur zjazdu w 10 dni? Grubo.Zobaczymy albo zainterweniują i wepchną nad 1,15 albo poczekają do marca i wtedy odpalą.
Graj odwrotnie, sukces murowany!
znalazł jednego chętnego widocznie ;]FatCows pisze:Panowie był kiedyś taki gościu od szkoleń z FX co spamował wszystko swoimi reklamami. Taki co mieszkał gdzieś na Teneryfie. Jak on się nazywał? Ten ściemniacz taki? Jakiś czas temu dostawałem milion ton spamu a od jakiś paru miesięcy pustka. Popłynął czy może przestał?
FatCows pisze:Panowie był kiedyś taki gościu od szkoleń z FX co spamował wszystko swoimi reklamami. Taki co mieszkał gdzieś na Teneryfie. Jak on się nazywał? Ten ściemniacz taki? Jakiś czas temu dostawałem milion ton spamu a od jakiś paru miesięcy pustka. Popłynął czy może przestał?