ZABA I DOKTOREKxhDog pisze:Jak w tym zacnym gronie jest nawet JP Morgan I GS to kto zarobił w takim razie?MR. D pisze:Jak ktoś ma wyrzuty, że dzisiaj umoczył to na pocieszenie ile umoczyły grubasy:
Deutsche Bank: -10,04%
Barclays: -6,51%
Goldman Sachs: -5,36%
JP Morgan: -3,17%
Unicredit: -5,32%
Credit Agricole: -4,91%
BNP Paribas: -5,39%
DayTrading: Poniedziałek 08.02.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 08.02.2016
hehe ;] dobrze że chociaż oni ';]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
- atlanticos
- Maniak
tyle że ja własnie ponowilem wiec kto wie - moze jutro oddam co dzis wydrapalemPipsKong pisze:hehe ;] dobrze że chociaż oni ';]

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
ja odpoczywam do jutra rano wczesnego rana ---- kasa zarobiona juz przelana na kontoatlanticos pisze:tyle że ja własnie ponowilem wiec kto wie - moze jutro oddam co dzis wydrapalemPipsKong pisze:hehe ;] dobrze że chociaż oni ';]![]()
e tam oddasz , przerysujesz kreski i pójdzie gdzie chceszatlanticos pisze:tyle że ja własnie ponowilem wiec kto wie - moze jutro oddam co dzis wydrapalemPipsKong pisze:hehe ;] dobrze że chociaż oni ';]![]()

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Zaba jesli wziales LLL TO zarobiszatlanticos pisze:tyle że ja własnie ponowilem wiec kto wie - moze jutro oddam co dzis wydrapalemPipsKong pisze:hehe ;] dobrze że chociaż oni ';]![]()
- atlanticos
- Maniak
kreski na h1 to już sa zaktualizowane, a zreszta Ty wiesz pod co ja to gram wiec cichoPipsKong pisze:e tam oddasz , przerysujesz kreski i pójdzie gdzie chceszatlanticos pisze:tyle że ja własnie ponowilem wiec kto wie - moze jutro oddam co dzis wydrapalemPipsKong pisze:hehe ;] dobrze że chociaż oni ';]![]()

-- Dodano: 08 lut 2016, 20:27 --
L to bede bral ponizej 1.10doktorek pisze:Zaba jesli wziales LLL TO zarobiszatlanticos pisze:tyle że ja własnie ponowilem wiec kto wie - moze jutro oddam co dzis wydrapalemPipsKong pisze:hehe ;] dobrze że chociaż oni ';]![]()

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
też bym z chęcią zagrał ale nie mam już depo ( po raz kolejny ) ;/
dobrze chociaż że mało
dobrze chociaż że mało

szersza perspektywaConsiliumFX pisze:ConsiliumFX pisze:Wcześniej jest poziom 1.4450. A tak w ogóle to ta świeca na H4 chyba za bardzo pro spadkowa, żeby można było myśleć o wzrostach.adk77 pisze:ropa d1, kabel przetestował wsparcie, możliwy powrót na poziomy 1,46-47
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dax wraca nad poziom 9000 na koniec sesji w USA co daje cień szansy byczkom na kontrę jutro.