Egzekucja, egzekucja, egzekucja. Zróbcie coś z tym.
-- 05 lut 2016, 17:40 --
Bonus założyłam w poniedziałek, więc chyba dzisiaj ostatni dzień trejdowania z bonusem. Ale ponad 100 dolarów udało się zarobić. Chyba, że jeszcze w poniedziałek od rana uda się trochę ugrać.
Grand Capital
-
- Pasjonat
- Grand Capital
- Bywalec
Re: Grand Capital
Dziękujemy za tak dynamiczną dyskusję na temat naszej firmy oraz oferty.
W odpowiedzi na zadanie pytania, poniżej przesyłamy odpowiedzi:
1. Zabezpieczeniem przed ujemnym saldem jest margin call na poziomie 50% oraz stop out przy 20%. W normalnych warunkach rynkowych nie ma możliwości odnotowania ujemnego salda. W przypadku nadzwyczajnych sytuacji jak np. rok temu z CHF w przypadku Klientów, gdzie odnotowane zostało ujemne saldo, każdorazowo proponowaliśmy wyjście z sytuacji. W zdecydowanej większości przypadków straty zostały wyzerowane.
2. Odnośnie opóźnienia w składaniu w realizacji zleceń sytuacja ta występuje w ograniczonej puli rachunków demo. W chwili obecnej dział IT próbuje rozwiązać ten problem. Nie otrzymaliśmy z kolei żadnych zgłoszeń z podobnym problemem od Klientów korzystających z rachunków realnych, które są na innym serwerze.
pozdrawiamy,
Grand Capital
W odpowiedzi na zadanie pytania, poniżej przesyłamy odpowiedzi:
1. Zabezpieczeniem przed ujemnym saldem jest margin call na poziomie 50% oraz stop out przy 20%. W normalnych warunkach rynkowych nie ma możliwości odnotowania ujemnego salda. W przypadku nadzwyczajnych sytuacji jak np. rok temu z CHF w przypadku Klientów, gdzie odnotowane zostało ujemne saldo, każdorazowo proponowaliśmy wyjście z sytuacji. W zdecydowanej większości przypadków straty zostały wyzerowane.
2. Odnośnie opóźnienia w składaniu w realizacji zleceń sytuacja ta występuje w ograniczonej puli rachunków demo. W chwili obecnej dział IT próbuje rozwiązać ten problem. Nie otrzymaliśmy z kolei żadnych zgłoszeń z podobnym problemem od Klientów korzystających z rachunków realnych, które są na innym serwerze.
pozdrawiamy,
Grand Capital
Zatem właśnie zgłaszam taki problem - notorycznie fatalna egzekucja na rachunku rzeczywistym. Chyba, że to konto, gdzie mam bonus to demo? Widać też, że nie jestem jedyny.Grand Capital pisze: 2. Odnośnie opóźnienia w składaniu w realizacji zleceń sytuacja ta występuje w ograniczonej puli rachunków demo. W chwili obecnej dział IT próbuje rozwiązać ten problem. Nie otrzymaliśmy z kolei żadnych zgłoszeń z podobnym problemem od Klientów korzystających z rachunków realnych, które są na innym serwerze.
Szybki test z rana.
Otwarcie pozycji - 3 sekundy
zamknięcie pozycji - 4 sekundy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
-
- Gaduła
No niestety na kontach bonusowych jest zawsze Kruczek . Tak samo miałem na Max Fx
-- 08 lut 2016, 11:40 --
No i wahnięcia. Przed i po przeładowaniu platformy
Ale jak dla mojej strategi to levar ważniejszy
-- 08 lut 2016, 11:52 --
A i jeszcze uwaga . Przy takim spreadz-ie nie da się ,,normalnie,, skalpować.
A więc dla swing-ujących nie wazne czy 0,5 czy 4 sek.
-- 08 lut 2016, 11:40 --
No i wahnięcia. Przed i po przeładowaniu platformy
Ale jak dla mojej strategi to levar ważniejszy
-- 08 lut 2016, 11:52 --
A i jeszcze uwaga . Przy takim spreadz-ie nie da się ,,normalnie,, skalpować.
A więc dla swing-ujących nie wazne czy 0,5 czy 4 sek.
-
- Pasjonat
WItam. Upłynęło 7 dni roboczych. Został na kocie zysk, ale jak widzę nie mogę teraz zmienić dźwigni na 1:400 max 1:100 

-
- Gaduła
Coś drgnęło z dzwignią ?monikaforexpolska pisze:WItam. Upłynęło 7 dni roboczych. Został na kocie zysk, ale jak widzę nie mogę teraz zmienić dźwigni na 1:400 max 1:100
co ciekawe to nawet otwiera przy ujemnych srodkach . ktoś miał o u innego broka?
Poniżej ta akcja
-- 09 lut 2016, 09:53 --
A i jeszcze na E/U EA Columbus bez zastrzeżeń.
Na Fdax nie przechodzi na BE I ... daje ciała
Witam wszystkich zainteresowanych Grand Capital.
Nie mam dobrych wiesci... Przed chwila zadzwonil do mnie ich doradca i poinformowal, ze aby wyplacic zarobione za pomoca darmowego bonusu pieniadze, nie tylko trzeba obrocic jednym lotem za kazde 5$ ale tez wplacic rownowartosc zarobionych pieniedzy.
Czyli: dostaje 500$ na 7 dni. Zarabiam powiedzmy dodatkowe 400$. Teraz musze wplacic 400$ i wtedy zabrac sie za obroty lotami, zeby wyrobic to 400$ do wyplaty...
Nie wiem jak wy ale to chyba raczej potrojna robota. Malo realne.
Tak wiec mozna przyjac, ze te 500$ to tak raczej do zabawy jest...
Nie mam dobrych wiesci... Przed chwila zadzwonil do mnie ich doradca i poinformowal, ze aby wyplacic zarobione za pomoca darmowego bonusu pieniadze, nie tylko trzeba obrocic jednym lotem za kazde 5$ ale tez wplacic rownowartosc zarobionych pieniedzy.
Czyli: dostaje 500$ na 7 dni. Zarabiam powiedzmy dodatkowe 400$. Teraz musze wplacic 400$ i wtedy zabrac sie za obroty lotami, zeby wyrobic to 400$ do wyplaty...
Nie wiem jak wy ale to chyba raczej potrojna robota. Malo realne.
Tak wiec mozna przyjac, ze te 500$ to tak raczej do zabawy jest...
- PokrzywdzeniNaForex
- Stały bywalec
A przestrzegaliśm, przestrzegaliśmy przed GRAND CAPITAL.
Powinni jeszcze ucziciwe was poinformować, że jak wpłacicie im te pieniądze o wartości ugranego bonusu to i tak nic nie wypłacicie, bo po prostu się nie da od nich nic wypłacić. Powodzenia
Powinni jeszcze ucziciwe was poinformować, że jak wpłacicie im te pieniądze o wartości ugranego bonusu to i tak nic nie wypłacicie, bo po prostu się nie da od nich nic wypłacić. Powodzenia