Grand Capital
- Grand Capital
- Bywalec
Re: Grand Capital
Dzień dobry,
Do skorzystania z bonusu 500$ nie jest wymagana wpłata depozytu. Aktywacja bonusu polega na otwarciu rachunku, następnie w Panelu Klienta jest opcja Bonusy i tam można go aktywować dla konkretnego rachunku. Bonus jest aktywowany na 7 dni kalendarzowych. W przypadku dodatkowych pytań prosimy o kontakt z polskim działem obsługi: poland@grandcapital.net
pozdrawiamy,
Grand Capital
Do skorzystania z bonusu 500$ nie jest wymagana wpłata depozytu. Aktywacja bonusu polega na otwarciu rachunku, następnie w Panelu Klienta jest opcja Bonusy i tam można go aktywować dla konkretnego rachunku. Bonus jest aktywowany na 7 dni kalendarzowych. W przypadku dodatkowych pytań prosimy o kontakt z polskim działem obsługi: poland@grandcapital.net
pozdrawiamy,
Grand Capital
4.10 Profit recieved from trading with the $500 bonus is available for withdrawal only after completing certain amount of trading operations on the replenished real account: For every $5 of your profit made on bonus account to become your asset, you must trade 1 lot (100 lots on the account type Micro).
Proszę o wyjaśnienie
Za każde 5$ które będę chciał wypłacić muszę obrócić 1lotem ?
Czyli aby wypłacić 500$ to w 5 dni muszę obrócić 100 lotami ?
20 lotów dziennie przy dźwigni 1:100 ?
Czy zyskiem z bonusowych 500$ można w czasie 5 dni grać z dźwignią 1:500 ?
Proszę o wyjaśnienie
-
- Pasjonat
sonny pisze:4.10 Profit recieved from trading with the $500 bonus is available for withdrawal only after completing certain amount of trading operations on the replenished real account: For every $5 of your profit made on bonus account to become your asset, you must trade 1 lot (100 lots on the account type Micro).
Proszę o wyjaśnienie
U mnie przy bonusie dźwignia ograniczona do 1:100
-- 02 lut 2016, 16:58 --
Jestem w szoku. Na raz gram na kilku platformach a u was EDEK był jest ilkanaście pipsów wyżej niż gdziekolwiek indziej.??? O co chodzi. Do tego egzekucja trwa kilka sekund!

-- 02 lut 2016, 17:03 --
Tu chyba będzie bardziej czytelnie.
-- 02 lut 2016, 17:04 --

- PokrzywdzeniNaForex
- Stały bywalec
Pokrzywdzeni radzą: uważajcie traderzy !
Jeśli nie chcecie dołączyć do grona pokrzywdzonychnaforex to lepiej nie pakujcie się w łapy rosyjskiego niedźwiedzia
Bo potem to już serio nikt wam nie bedzie stanie pomoc.
Jeśli nie chcecie dołączyć do grona pokrzywdzonychnaforex to lepiej nie pakujcie się w łapy rosyjskiego niedźwiedzia

-
- Pasjonat
Dostałam od nich bonus 500 dolarów na tydzień więc nie ma co narzekać. Zobaczymy ile uda się zebrać w ciągu 7 dni roboczych. Wczorajszy trochę stracony, gdyż późno aktywowałam bonus, ale warto spróbować.
-
- Stały bywalec
no i co z tego, że zarobisz kiedy przy takich warunkach promocji ani grosza z tego nie wypłacisz
tak to jest zrobione
ruskie rzuciły polaczkom przynęte i czekają kto się złapie takie moje skromne zdanie

tak to jest zrobione
ruskie rzuciły polaczkom przynęte i czekają kto się złapie takie moje skromne zdanie
-
- Pasjonat
aldona.sss pisze:no i co z tego, że zarobisz kiedy przy takich warunkach promocji ani grosza z tego nie wypłacisz![]()
![]()
![]()
tak to jest zrobione
A Wy tylko narzekacie. Lepsze to niż demo. Ja czekam n odpowiedź od przedstawiciela co z tymi kwotowaniami bo jakieś dziwne. Nie narzekałabym, gdyby ich kwotowania wyprzedzały o 15 minut ogólnoświatowe.

- Grand Capital
- Bywalec
Dzień dobry,sonny pisze:4.10 Profit recieved from trading with the $500 bonus is available for withdrawal only after completing certain amount of trading operations on the replenished real account: For every $5 of your profit made on bonus account to become your asset, you must trade 1 lot (100 lots on the account type Micro).
Proszę o wyjaśnienie
Zgadza się, zgodnie z regulaminem po zakończeniu bonusu na każde 5$ zysku należy wykonać obrót 1 lota. Po spełnieniu tego warunku środki można dowolnie wykorzystać np wypłacić.
7 dni kalendarzowych trwa bonus (5 dni handlowych) - w trakcie bonusu jest ustawiona automatycznie dźwignia 1:100. Po zakończeniu bonusu dźwignie można zmienić w Panelu Klienta np. na 1:500.
pozdrawiamy,
Grand Capital
-- 03 lut 2016, 12:24 --
U mnie przy bonusie dźwignia ograniczona do 1:100
-- 02 lut 2016, 16:58 --
Jestem w szoku. Na raz gram na kilku platformach a u was EDEK był jest ilkanaście pipsów wyżej niż gdziekolwiek indziej.??? O co chodzi. Do tego egzekucja trwa kilka sekund!

-- 02 lut 2016, 17:03 --
Tu chyba będzie bardziej czytelnie.
-- 02 lut 2016, 17:04 --

Dzień dobry,
notowania są oparte o kwotowania otrzymane przez naszych dostawców płynności - https://grandcapital.pl/about/liquidity/ Faktyczna różnica w kwotowaniu kursu na platformie nie ma wpływu na inwestycje - świeczki oraz wahania cen są dokładnie takie same jak u większości brokerów.
Również zlecenia są realizowane natychmiastowo - prosiłbym o informację na poland@grandcapital.net z informacją jakiego rachunku dotyczyło opóźnienie w realizacji zleceń.
pozdrawiamy,
Grand Capital
-- 03 lut 2016, 12:28 --
Czy powyższa opinia jest w jakiś sposób poparta doświadczeniem ze skorzystania z naszej oferty? Jesteśmy otwarci na krytykę ze strony Klientów jeżeli jest ona podparta przykładem. Samo ocenianie oferty oraz jakości usług ze względu na fakt, iż jesteśmy z Rosji nie ma większego uzasadnienia i wprowadza w błąd innych użytkowników forum.PokrzywdzeniNaForex pisze:Pokrzywdzeni radzą: uważajcie traderzy !
Jeśli nie chcecie dołączyć do grona pokrzywdzonychnaforex to lepiej nie pakujcie się w łapy rosyjskiego niedźwiedzia![]()
-- 03 lut 2016, 12:30 --
Warunki bonusu są dokładnie określone w regulaminie. Spełnienie warunków gwarantuje np. wypłatę środków jeżeli takie jest życzenie Klienta. Mimo wszystko dziękujemy za podzielenie się swoim zdaniemaldona.sss pisze:no i co z tego, że zarobisz kiedy przy takich warunkach promocji ani grosza z tego nie wypłacisz![]()
![]()
![]()
tak to jest zrobione

pozdrawiamy,
Grand Capital
- PokrzywdzeniNaForex
- Stały bywalec
Niemerytorycznie ?eśli nie chcecie dołączyć do grona pokrzywdzonychnaforex to lepiej nie pakujcie się w łapy rosyjskiego niedźwiedzia

To napiszcie merytorycznie jaki sąd będzie rozpratrywał sprawę polskiego tradera, który wpłaci do was kase, w razie gdyby doszło do jakiś nieporozumień?
Sąd w polsce czy może raczej sąd w Moskwie ? Polski trader jest pozbawiony obrony swoich praw w Polsce gdyby cokolwiek poszło nie tak. Czy polski trader bedzie musiał wynajać moskiewskiego prawnika ?
Już nawet w przypadu Cypru (UE) jest inacze.
A jak działają sądy w Rosji - obejrzyjscie sobie głośny i zakazany w Rosji film "LEWIATAN"
Good Luck !
-
- Pasjonat
Darowanemu koniowi w ....... się ne zagląda. Dali do pogrania to gram. Nie ma co utyskiwać. Zobaczymy ile uda się wypracować.