A wy dalej gracie na odwrot?

Highend, Przemo, po co takie bzdury piszesz?highend pisze:Piekny Gold i Eur power!
A wy dalej gracie na odwrot?
atlanticos pisze:jesli myslisz o luce w okolicach 112 to jakby tam doszli to juz tylko na retest wroca... ja bardziej stawiam na falszywe wyjscie dolem, wyczyszczenie bykom stopów (czesc juz wycieli dzis IMO) i powrót... ale narazie sa fajniejsze i bardziej przejrzyste pary do gry niz ujekMERLIN pisze: Żaba nie wiem czy przypadkiem na UJ nie domkną luki poniżej i wrócą
Tylko zauważ jedno, że 80 pipsów dziś na Edku można było też na L zarobić.atlanticos pisze:można było też ponad 80 wyjąć dziś na edku, co zrobiłem
Nigdy tego nie robie, ale już mnie meczy to "misjonarskie" lanie wody wiec ponizej trejd z dzisiaj
otworzone po 1.1174 na oporze zgodnie z kierunkiem piatkowego impulsu który pojawił się po NFP, zamkniete po 1.1090 z reki po niecalych 4h w okolicach d_s1
przepraszam... to sie wiecej nie powtorzyfx-technik pisze: Tylko zauważ jedno, że 80 pipsów dziś na Edku można było też na L zarobić.
Więc ty się też nie wywyższaj, że coś więcej wiesz!
Popatrz na to co ja robię tak:atlanticos pisze:przepraszam... to sie wiecej nie powtorzyfx-technik pisze: Tylko zauważ jedno, że 80 pipsów dziś na Edku można było też na L zarobić.
Więc ty się też nie wywyższaj, że coś więcej wiesz!
Taki trader także wszystko szybko straci.nowy1234 pisze:Jak dobrze pójdzie to 3 x po 80 dziś przebiegły trader może wyjąc