DayTrading: Piątek 05.02.2016
Re: DayTrading: Piątek 05.02.2016
I edek stoi .
Tp na poziomach 08 .
Tp na poziomach 08 .
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

fx-technik pisze:Jeszcze nie zrozumiałeś?
Tutaj nikt nic nie wie.
Zresztą, nikt nic tak naprawdę nie wie.
....

Cad bez zmian. Popatrz na szczalke a potem na 1.3905-58 i tam sie dowiemy co dalej. Jak narazie to chodzi jak po sznurku. Troche na topie nabruzdzil, ale to tez wskazowka. GLGoldem pisze:A jak widzicie USDCAD??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jedyna szansa na zawrotkę ????
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
- atlanticos
- Maniak
kurcze - tak super jest na tym FC, a to forum Nasze takie straszne, a mimo to co jakiś czas ludzie stamtąd wpadają tutaj żeby nawrócić "niewiernych" na jedyny słuszny swój własny sytem (bo inne nie mają prawa działać) i przekonać się o swojej przezajebistości 

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- fx-technik
- Fanatyk
Też cię kochamy, żabko!atlanticos pisze:kurcze - tak super jest na tym FC, a to forum Nasze takie straszne, a mimo to co jakiś czas ludzie stamtąd wpadają tutaj żeby nawrócić "niewiernych" na jedyny słuszny swój własny sytem (bo inne nie mają prawa działać) i przekonać się o swojej przezajebistości
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Otóż toatlanticos pisze:kurcze - tak super jest na tym FC, a to forum Nasze takie straszne, a mimo to co jakiś czas ludzie stamtąd wpadają tutaj żeby nawrócić "niewiernych" na jedyny słuszny swój własny sytem (bo inne nie mają prawa działać) i przekonać się o swojej przezajebistości

My tu mamy naszą żabkę.. a cała reszta niech wraca skąd przyszła. To jest sparta!!!

W chmurach siła 

- fx-technik
- Fanatyk
Spartan też kochamy!ginette pisze:Otóż toatlanticos pisze:kurcze - tak super jest na tym FC, a to forum Nasze takie straszne, a mimo to co jakiś czas ludzie stamtąd wpadają tutaj żeby nawrócić "niewiernych" na jedyny słuszny swój własny sytem (bo inne nie mają prawa działać) i przekonać się o swojej przezajebistości![]()
My tu mamy naszą żabkę.. a cała reszta niech wraca skąd przyszła. To jest sparta!!!
żaba na prezydenta !!!!ginette pisze:Otóż toatlanticos pisze:kurcze - tak super jest na tym FC, a to forum Nasze takie straszne, a mimo to co jakiś czas ludzie stamtąd wpadają tutaj żeby nawrócić "niewiernych" na jedyny słuszny swój własny sytem (bo inne nie mają prawa działać) i przekonać się o swojej przezajebistości![]()

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
- fx-technik
- Fanatyk
Fajne z was chłopaki! Dzięki za gorliwy udział!
Odwiedzcie czasem FC!
Tym czasem Edek nieśmiało chce w dół.
Ale, pewnie już dzisiaj nic z tego więcej nie będzie.
Odwiedzcie czasem FC!
Tym czasem Edek nieśmiało chce w dół.
Ale, pewnie już dzisiaj nic z tego więcej nie będzie.