DayTrading: Czwartek 04.02.2016
Re: DayTrading: Czwartek 04.02.2016
Znaleźć to właściwe fibo jest sztuką, może to zadziała?:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- klimokrates
- Pasjonat
Jak patrze na ankietę, to wiem skąd się tu takie analizy biorą.
karnak wykresu nie przekrzyczysz
Ostatnio zmieniony 04 lut 2016, 20:36 przez klimokrates, łącznie zmieniany 1 raz.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
TsunamiPL pisze:Zrobi BOJ zieloną świeczkę 5 minutową długą na 4 figury, to się odechce grającym na scrok. pisze:ciekawe co na ujak BOJ powie jak maja juz 500 pipek ponizej
ale widze,ze nikt dolca nie kupuje , patrz na edka ... znowu pejsiaki przygraly - wogole to na daxie wiecej handluja niz DJ wiec albo przerzycaja kase do europy albo nie mam pojecia bo wszystko przemawia za umocnieniem dolca ale ...
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

UDO ZABY pokonaneatlanticos pisze:tylko diament tak świecił że go ukradlicugan pisze:Nic się nie zmienia EU grzeje UP

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
chyba jednak moje obśmiane przez forum fibo działakarnak pisze:Znaleźć to właściwe fibo jest sztuką, może to zadziała?:

przed faktem było, w trakcie było, a teraz już jest chyba po fakcie ... choć jeszcze F423 musi(?) puknąć:
Cajto miał rację - trzymać się jednego założenia i tyle. Więc sie trzymam jednego impulsu na Edku M30 i.. tyle

-- Dodano: 04 lut 2016, 20:46 --
zmieniłeś z 1.22 na 1.21 czy mi się wydaje?cugan pisze:Nic się nie zmienia EU grzeje UP
u mnie bez zmian na 1.26 zasięg z dsws.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Ale jak nic nie napiszę to skąd będziesz wiedział co sądzę o rynku?klimokrates pisze:Jak patrze na ankietę, to wiem skąd się tu takie analizy biorą.
Tak to widzisz, że kiepski ze mnie trajder.
Może inaczej - ciągle poszukuję, by coś uszczknąć dla siebie z tej analizy.

- fx-technik
- Fanatyk
@ highend
Strefy kupna, tylko w to uwierz i nie słuchaj opinii tych, którzy G się znają. Nie ma znaczenia jakie linie grasz.
Tylko jak je rozgrywasz!
Strefy kupna, tylko w to uwierz i nie słuchaj opinii tych, którzy G się znają. Nie ma znaczenia jakie linie grasz.
Tylko jak je rozgrywasz!
Ostatnio zmieniony 04 lut 2016, 20:55 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- klimokrates
- Pasjonat
Nie twierdzę, że kiepski z Ciebie trejder. Twierdzę, że masz otwarte Ski bo tylko szukasz okazji do wejścia w S uporem maniaka. Przez co w ruchu wzrostowym, łapiesz noże. I nie rozumiem twojego wskaźnika bo wklejasz bez wykresu.karnak pisze:Ale jak nic nie napiszę to skąd będziesz wiedział co sądzę o rynku?klimokrates pisze:Jak patrze na ankietę, to wiem skąd się tu takie analizy biorą.
Tak to widzisz, że kiepski ze mnie trajder.
Może inaczej - ciągle poszukuję, by coś uszczknąć dla siebie z tej analizy.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
Żaba , widzisz mozliwosc powrotu na poziomy 08 na Edku ?atlanticos pisze:tylko diament tak świecił że go ukradlicugan pisze:Nic się nie zmienia EU grzeje UP
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"