DayTrading: Czwartek 04.02.2016
Re: DayTrading: Czwartek 04.02.2016
Wszyscy myślą że jutro po NFP edek strzeli w gorę,oprócz żaby,żeby czasem nie strzelił na 1.11 lub niżej
Tak nisko ,ciężko będzieajron pisze:Żaba , widzisz mozliwosc powrotu na poziomy 08 na Edku ?atlanticos pisze:tylko diament tak świecił że go ukradlicugan pisze:Nic się nie zmienia EU grzeje UP
- klimokrates
- Pasjonat
Merlin ale to Żaba miał odpowiedzieć, bo on tylko jemu wierzyMERLIN pisze: Tak nisko ,ciężko będzie

Jak ja lubię rysować ooooo matko taaakie to jest ładne i piękne

Nudy czekam na korekte
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
Do Żaby nic nie mam ,ale może mieć rację .Rynek to jutro zweryfikuje ,co do potyczek na forum wolę się nie wtrącaćklimokrates pisze:Merlin ale to Żaba miał odpowiedzieć, bo on tylko jemu wierzyMERLIN pisze: Tak nisko ,ciężko będzie

Ostatnio zmieniony 04 lut 2016, 21:40 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.
- klimokrates
- Pasjonat
Też nic nie mam tylko chodzi mi o wiarę niektórych ludziMERLIN pisze:Do Żaby nic nie mam ,ale może mieć rację .Rynek to jutro zweryfikuje ,co do potyczek na forum wolę się nie wtrącaćklimokrates pisze:Merlin ale to Żaba miał odpowiedzieć, bo on tylko jemu wierzyMERLIN pisze: Tak nisko ,ciężko będzie
Ostatnio zmieniony 04 lut 2016, 23:11 przez klimokrates, łącznie zmieniany 1 raz.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
a tak - tutaj zgoda... pisałem ze poziom F261 stanowi wsparcie, czyli jest strefą kupnafx-technik pisze:@ highend
Strefy kupna, tylko w to uwierz i nie słuchaj opinii tych, którzy G się znają. Nie ma znaczenia jakie linie grasz.
Tylko jak je rozgrywasz!
i poniżej jej ustawiamy SL . wcześniejsze poziomy nie tak łatwo wyłapać,
lepiej jak struktura jest rozwinięta. I wtedy można w miarę łatwo zabrać swoje ileś tam pips.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Jak dla mnie to EU zrobiło 5 fal i tyle ,licząc z H4 

- fx-technik
- Fanatyk
Tylko, że to wszystko nie ma najmniejszego znaczenia dla zarabiania systemem realnych pipsów.MERLIN pisze:Jak dla mnie to EU zrobiło 5 fal i tyle ,licząc z H4
Rynek może sobie robić, co chce, byle było na tyle miejsca, ile pips mamy w założeniu.
Jeżeli impuls jest długi na np. 3 odległości naszego targetu, to i korekta wystarczy, żeby swoje zarobić.
Po co robić analizy i przewidywać, czy cena dojdzie tam, albo gdzie indziej, skoro wystarczy się skupić
na swoim małym kawałku tortu?
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Ja zajmuje się zwierzakami ,a z fal się doszkalamfx-technik pisze:Tylko, że to wszystko nie ma najmniejszego znaczenia dla zarabiania systemem realnych pipsów.MERLIN pisze:Jak dla mnie to EU zrobiło 5 fal i tyle ,licząc z H4
Rynek może sobie robić, co chce, byle było na tyle miejsca, ile pips mamy w założeniu.
Jeżeli impuls jest długi na np. 3 odległości naszego targetu, to i korekta wystarczy, żeby swoje zarobić.
Po co robić analizy i przewidywać, czy cena dojdzie tam, albo gdzie indziej, skoro wystarczy się skupić
Mógłbyś bez robienia analiz i przewidywania pokazać na czym polega Twoje skupienie na swoim małym kawałku tortu, żeby swoje zarobić? Też bym tak chciał, a robisz mi nadzieję, że to jest osiągalne.fx-technik pisze:Tylko, że to wszystko nie ma najmniejszego znaczenia dla zarabiania systemem realnych pipsów.MERLIN pisze:Jak dla mnie to EU zrobiło 5 fal i tyle ,licząc z H4
Z góry dziękuję.