Dziekuje dobranoc

Mi się udało ostatnio troche stracićFatCows pisze:To jest dobre, że jak patrzę, to wszystkim się analizy sprawdziły. Kto zatem traci?
Zarabia się jak się gra to co się widzi samemu a nie to co się chce zobaczyć na wykresie albo u innych. Nie patrzy się na formacje, fale, rGry, orGry i inne widziadła.Nocek123 pisze:Mi się udało ostatnio troche stracićFatCows pisze:To jest dobre, że jak patrzę, to wszystkim się analizy sprawdziły. Kto zatem traci?a moje analizy prywatne na kolanie są... jakie są
Ale Żabe podziwiam... Dzieli się swoimi trafnymi spostrzeżeniami i naprawde zaczynam myśleć, że dałoby się zarabiać na samych jego podpowiedziach.
Melduję siępabloo83 pisze:DAX 9560 pyknęło --> teraz 9300
Gdzie jest ten od koncertu życzeń?
FatCows pisze:Zarabia się jak się gra to co się widzi samemu a nie to co się chce zobaczyć na wykresie albo u innych. Nie patrzy się na formacje, fale, rGry, orGry i inne widziadła.Nocek123 pisze:Mi się udało ostatnio troche stracićFatCows pisze:To jest dobre, że jak patrzę, to wszystkim się analizy sprawdziły. Kto zatem traci?a moje analizy prywatne na kolanie są... jakie są
Ale Żabe podziwiam... Dzieli się swoimi trafnymi spostrzeżeniami i naprawde zaczynam myśleć, że dałoby się zarabiać na samych jego podpowiedziach.
To wszystko jest PO a nie PRZED
Jak ktoś mi pokaże chociażby jedną osobę, która inwestycję opiera lub opierała na tych widziadłach i zarobiła pieniądze, to dobrą wisky kładę.