Dziekuje dobranoc
DayTrading: Środa 03.02.2016
Re: DayTrading: Środa 03.02.2016
Ed i GOLD 
Dziekuje dobranoc
Dziekuje dobranoc
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Mi się udało ostatnio troche stracićFatCows pisze:To jest dobre, że jak patrzę, to wszystkim się analizy sprawdziły. Kto zatem traci?
Ale Żabe podziwiam... Dzieli się swoimi trafnymi spostrzeżeniami i naprawde zaczynam myśleć, że dałoby się zarabiać na samych jego podpowiedziach.
DAX 9560 pyknęło --> teraz 9300
Gdzie jest ten od koncertu życzeń?
jest jak jest
Zarabia się jak się gra to co się widzi samemu a nie to co się chce zobaczyć na wykresie albo u innych. Nie patrzy się na formacje, fale, rGry, orGry i inne widziadła.Nocek123 pisze:Mi się udało ostatnio troche stracićFatCows pisze:To jest dobre, że jak patrzę, to wszystkim się analizy sprawdziły. Kto zatem traci?a moje analizy prywatne na kolanie są... jakie są
Ale Żabe podziwiam... Dzieli się swoimi trafnymi spostrzeżeniami i naprawde zaczynam myśleć, że dałoby się zarabiać na samych jego podpowiedziach.
To wszystko jest PO a nie PRZED
Jak ktoś mi pokaże chociażby jedną osobę, która inwestycję opiera lub opierała na tych widziadłach i zarobiła pieniądze, to dobrą wisky kładę.
-- Dodano: 03 lut 2016, 16:17 --
jeszcze sie dobrze usa nie zdazyla podniesc a tu znowu usa doluje
pieknie
sila dolara ucieka 
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 
UsdPln poludnie
EurPln polnoc.
EUR power
uparty jestem.
EurPln polnoc.
EUR power
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Melduję siępabloo83 pisze:DAX 9560 pyknęło --> teraz 9300
Zostało 8 minut ...
FatCows pisze:Zarabia się jak się gra to co się widzi samemu a nie to co się chce zobaczyć na wykresie albo u innych. Nie patrzy się na formacje, fale, rGry, orGry i inne widziadła.Nocek123 pisze:Mi się udało ostatnio troche stracićFatCows pisze:To jest dobre, że jak patrzę, to wszystkim się analizy sprawdziły. Kto zatem traci?a moje analizy prywatne na kolanie są... jakie są
To wszystko jest PO a nie PRZED
Jak ktoś mi pokaże chociażby jedną osobę, która inwestycję opiera lub opierała na tych widziadłach i zarobiła pieniądze, to dobrą wisky kładę.
Cóż, ja regularnie nie zarabiam na forexie i za cienki w uszach jestem żeby się poważnie wypowiedzieć chyba, ale nieśmiało stwierdzam, że formacje typu RGR, albo wyznaczanie kanału, wsparć, oporów jest dość pomocne w znalezieniu dobrego wejścia
Żeby nie było OT:
Moje niedoświadczone oczy mówią mi, że na USDCHF cena dotknęła dolnej bandy kanału na H4. Moje rozumowania mówi mi, że tam może być pare pipsów do złapania w góre
Aha, nie tylko dolna banda, ale również wsparcie na 1.01 mnie skłania do takich refleksji.
Edit: Jeśli ktoś również przy okazji zerka na USDCHF i może się odnieść jakoś do mojego małego bełkotu to będę wdzięczny za ewentualne wytknięcie błędów w rozumowaniu
Ostatnio zmieniony 03 lut 2016, 16:27 przez Nocek123, łącznie zmieniany 1 raz.
Kabel i edek na sprzedaz. Maly SL bo ryzyko duze.