scr.png
Chodzi mi o to czy można zostawić same linie, bez "246565656 SL ASK > 12132" itp. W ustawieniach wizualizacji zleceń nie da się tego wyłączyć.Dukascopy - ECN
Re: Dukascopy - ECN
Chodzi mi o to czy można zostawić same linie, bez "246565656 SL ASK > 12132" itp. W ustawieniach wizualizacji zleceń nie da się tego wyłączyć.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
A czyli chodzi Ci nie o etykiety zleceń, a numery zleceń oczekujących... Niestety tego wyłączyć się nie da.Lewar1000 pisze:Chodzi mi o to czy można zostawić same linie, bez "246565656 SL ASK > 12132" itp. W ustawieniach wizualizacji zleceń nie da się tego wyłączyć.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Szkoda.raposo pisze:A czyli chodzi Ci nie o etykiety zleceń, a numery zleceń oczekujących... Niestety tego wyłączyć się nie da.Lewar1000 pisze:Chodzi mi o to czy można zostawić same linie, bez "246565656 SL ASK > 12132" itp. W ustawieniach wizualizacji zleceń nie da się tego wyłączyć.
JForex Dukassa dzisiaj daje ciała .......
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Niestety trochę tak... Ze 3 razy mnie tak pożądnie rozłączyło. Już to zgłosiłem.PipsKong pisze:JForex Dukassa dzisiaj daje ciała .......
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
mnie już z 5 ;/;/raposo pisze:Niestety trochę tak... Ze 3 razy mnie tak pożądnie rozłączyło. Już to zgłosiłem.PipsKong pisze:JForex Dukassa dzisiaj daje ciała .......
ale na fonie działa
dziwne
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
właśnie coś się dzisiaj działo, nie mogłem się z lapka zalogować...ale problem mam inny, trzeci raz znikają mi prawie wszystkie wykresy
pracuje na sp 500, na uk i dwóch parach walutowych, kontrolnie mam otwartą ropę i złoto, te na których gram, to mam okienka otwarte w trzech tf, tydzień, dzień i godzina...i dziś po zalogowaniu został m tylko sp 500 na tygodniowym...znowu muszę kreślić kreski, jaki może być tego powód? miał ktoś z was tak?

PipsKong pisze:JForex Dukassa dzisiaj daje ciała .......
zgadza się potwierdzam i to jeszcze jak edek wyszedł z konsolidacji i wystrzelił na północ jakby coś było na rzeczy , może z płynności wycofały się grubsze firmy dające Offer czując zapach longujących

--- i ten scenariusz się powtarza przy drastycznej zmianie biegów wiec stop loss level pamiętajcie chłopaki
-- śr 03-02-2016, 21:56 --
screen
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Spróbuj uruchomić JForex z poziomu Administratora. Ktoś wcześniej miał podobny problem ale z tego co pamiętam przyczyna tkwiła gdzieś w ustawieniach systemowych - poszperaj w tym temacie.sicario pisze:właśnie coś się dzisiaj działo, nie mogłem się z lapka zalogować...ale problem mam inny, trzeci raz znikają mi prawie wszystkie wykresypracuje na sp 500, na uk i dwóch parach walutowych, kontrolnie mam otwartą ropę i złoto, te na których gram, to mam okienka otwarte w trzech tf, tydzień, dzień i godzina...i dziś po zalogowaniu został m tylko sp 500 na tygodniowym...znowu muszę kreślić kreski, jaki może być tego powód? miał ktoś z was tak?
-- czw 04-02-2016, 1:41 --
Aż tak źle też nie było, bo połączenie było zrywane ale po 1-2 próbach można było ponownie się połączyć i już normalnie grać. Fakt, że denerwujące jest ciągłe wprowadzanie PINu ale ropa odpaliła zmienność chwilę po Edku, a dało się fajnie na tym zarobić, mimo problemów technicznych...slaw2005 pisze:PipsKong pisze:JForex Dukassa dzisiaj daje ciała .......
zgadza się potwierdzam i to jeszcze jak edek wyszedł z konsolidacji i wystrzelił na północ jakby coś było na rzeczy , może z płynności wycofały się grubsze firmy dające Offer czując zapach longujących![]()
--- i ten scenariusz się powtarza przy drastycznej zmianie biegów wiec stop loss level pamiętajcie chłopaki
-- śr 03-02-2016, 21:56 --
screen

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Aż tak źle też nie było, bo połączenie było zrywane ale po 1-2 próbach można było ponownie się połączyć i już normalnie grać. Fakt, że denerwujące jest ciągłe wprowadzanie PINu ale ropa odpaliła zmienność chwilę po Edku, a dało się fajnie na tym zarobić, mimo problemów technicznych...
[/quote]
hej
generalnie jeśli poważnie myslimy to moim zdaniem żeby się zabezpieczyć w takich chwilach potrzebne są cztery rzeczy :
- drugi net
- dobra bateria w lapie albo generator prądu
-i alternatywny drugi broker u którego można szybko zająć przeciwstawne pozycje w chwili zerwania polaczenia u pierwszego
- potrzebny drugi komp lub aplikacja w telefonie
I wtedy jesteśmy wyluzowani nawet u najlepszego brokera jakim jest Dukas bo nawet on może raz na jakiś czas dac ciała ale to naprawdę jest kropla w morzu w porównaniu z innymi badziewiakami

hej
generalnie jeśli poważnie myslimy to moim zdaniem żeby się zabezpieczyć w takich chwilach potrzebne są cztery rzeczy :
- drugi net
- dobra bateria w lapie albo generator prądu
-i alternatywny drugi broker u którego można szybko zająć przeciwstawne pozycje w chwili zerwania polaczenia u pierwszego
- potrzebny drugi komp lub aplikacja w telefonie
I wtedy jesteśmy wyluzowani nawet u najlepszego brokera jakim jest Dukas bo nawet on może raz na jakiś czas dac ciała ale to naprawdę jest kropla w morzu w porównaniu z innymi badziewiakami