Dukascopy - ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
27
40%
Poza paroma minusami są ok
22
33%
Przeciętny
6
9%
Mają wiele wad
1
1%
Stanowczo odradzam
11
16%

Liczba głosów: 67

Awatar użytkownika
Lewar1000
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Dukascopy - ECN

Nieprzeczytany post autor: Lewar1000 »

scr.png
Chodzi mi o to czy można zostawić same linie, bez "246565656 SL ASK > 12132" itp. W ustawieniach wizualizacji zleceń nie da się tego wyłączyć.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Dukascopy Europe Logo
Sprawdź najnowszą ofertę DukasCopy
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Lewar1000 pisze:
scr.png
Chodzi mi o to czy można zostawić same linie, bez "246565656 SL ASK > 12132" itp. W ustawieniach wizualizacji zleceń nie da się tego wyłączyć.
A czyli chodzi Ci nie o etykiety zleceń, a numery zleceń oczekujących... Niestety tego wyłączyć się nie da.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Lewar1000
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Lewar1000 »

raposo pisze:
Lewar1000 pisze:
scr.png
A czyli chodzi Ci nie o etykiety zleceń, a numery zleceń oczekujących... Niestety tego wyłączyć się nie da.
Szkoda.

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

JForex Dukassa dzisiaj daje ciała .......
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

PipsKong pisze:JForex Dukassa dzisiaj daje ciała .......
Niestety trochę tak... Ze 3 razy mnie tak pożądnie rozłączyło. Już to zgłosiłem.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

raposo pisze:
Niestety trochę tak... Ze 3 razy mnie tak pożądnie rozłączyło. Już to zgłosiłem.
mnie już z 5 ;/;/

ale na fonie działa
dziwne
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

sicario
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: sicario »

właśnie coś się dzisiaj działo, nie mogłem się z lapka zalogować...ale problem mam inny, trzeci raz znikają mi prawie wszystkie wykresy :roll: pracuje na sp 500, na uk i dwóch parach walutowych, kontrolnie mam otwartą ropę i złoto, te na których gram, to mam okienka otwarte w trzech tf, tydzień, dzień i godzina...i dziś po zalogowaniu został m tylko sp 500 na tygodniowym...znowu muszę kreślić kreski, jaki może być tego powód? miał ktoś z was tak?

Awatar użytkownika
slaw2005
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: slaw2005 »

zgadza się potwierdzam i to jeszcze jak edek wyszedł z konsolidacji i wystrzelił na północ jakby coś było na rzeczy , może z płynności wycofały się grubsze firmy dające Offer czując zapach longujących :wink:
--- i ten scenariusz się powtarza przy drastycznej zmianie biegów wiec stop loss level pamiętajcie chłopaki

-- śr 03-02-2016, 21:56 --

screen
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

sicario pisze:właśnie coś się dzisiaj działo, nie mogłem się z lapka zalogować...ale problem mam inny, trzeci raz znikają mi prawie wszystkie wykresy :roll: pracuje na sp 500, na uk i dwóch parach walutowych, kontrolnie mam otwartą ropę i złoto, te na których gram, to mam okienka otwarte w trzech tf, tydzień, dzień i godzina...i dziś po zalogowaniu został m tylko sp 500 na tygodniowym...znowu muszę kreślić kreski, jaki może być tego powód? miał ktoś z was tak?
Spróbuj uruchomić JForex z poziomu Administratora. Ktoś wcześniej miał podobny problem ale z tego co pamiętam przyczyna tkwiła gdzieś w ustawieniach systemowych - poszperaj w tym temacie.

-- czw 04-02-2016, 1:41 --
slaw2005 pisze:

zgadza się potwierdzam i to jeszcze jak edek wyszedł z konsolidacji i wystrzelił na północ jakby coś było na rzeczy , może z płynności wycofały się grubsze firmy dające Offer czując zapach longujących :wink:
--- i ten scenariusz się powtarza przy drastycznej zmianie biegów wiec stop loss level pamiętajcie chłopaki

-- śr 03-02-2016, 21:56 --

screen
Aż tak źle też nie było, bo połączenie było zrywane ale po 1-2 próbach można było ponownie się połączyć i już normalnie grać. Fakt, że denerwujące jest ciągłe wprowadzanie PINu ale ropa odpaliła zmienność chwilę po Edku, a dało się fajnie na tym zarobić, mimo problemów technicznych... ;)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
slaw2005
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: slaw2005 »

Aż tak źle też nie było, bo połączenie było zrywane ale po 1-2 próbach można było ponownie się połączyć i już normalnie grać. Fakt, że denerwujące jest ciągłe wprowadzanie PINu ale ropa odpaliła zmienność chwilę po Edku, a dało się fajnie na tym zarobić, mimo problemów technicznych... ;)[/quote]

hej
generalnie jeśli poważnie myslimy to moim zdaniem żeby się zabezpieczyć w takich chwilach potrzebne są cztery rzeczy :
- drugi net
- dobra bateria w lapie albo generator prądu
-i alternatywny drugi broker u którego można szybko zająć przeciwstawne pozycje w chwili zerwania polaczenia u pierwszego
- potrzebny drugi komp lub aplikacja w telefonie

I wtedy jesteśmy wyluzowani nawet u najlepszego brokera jakim jest Dukas bo nawet on może raz na jakiś czas dac ciała ale to naprawdę jest kropla w morzu w porównaniu z innymi badziewiakami

ODPOWIEDZ