Magic forex

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Re: Magic forex

Nieprzeczytany post autor: monikaforexpolska »

A teraz Panowie jeśli pozwolicie skoncentruję się na tradingu.

Awatar użytkownika
Marcifx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Marcifx »

Ok ale przekaż Adriano ze wszyscy niecierpliwie czekamy na jego powrót na forum.

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Marcifx pisze:Ok ale przekaż Adriano ze wszyscy niecierpliwie czekamy na jego powrót na forum.

Sam będziesz mógł przekazać mu to na FX Cuffs. A teraz TVN i Imperium Kontratakuje.

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

Dobry wieczór wszystkim. Mam na imię Monika. Chciałam się przywitać. Zakładam dziennik, aby coś tam komuś udowodnić :D .
OK teraz wszystko rozumiem, co nie zmienia faktu, że dwie ostatnie cyfry numeru konta (te widoczne w ff )są takie same u Ciebie jak i Adriano. wg mnie to to samo konto.
Ale dość o pierdołach, pora na trading. :569: Adriano do roboty, zajmij się garami i dziećmi bo żona teraz zajmuje się poważnymi sprawami!!! :569: Aż żal się robi, jak kobieta haruje a ty leżysz na tapczanie i gapisz się w TV!!! WSTYD!!!

Monika powodzenia.
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

T-REX pisze:
Dobry wieczór wszystkim. Mam na imię Monika. Chciałam się przywitać. Zakładam dziennik, aby coś tam komuś udowodnić :D .
OK teraz wszystko rozumiem, co nie zmienia faktu, że dwie ostatnie cyfry numeru konta (te widoczne w ff )są takie same u Ciebie jak i Adriano. wg mnie to to samo konto.
Ale dość o pierdołach, pora na trading. :569: Adriano do roboty, zajmij się garami i dziećmi bo żona teraz zajmuje się poważnymi sprawami!!! :569: Aż żal się robi, jak kobieta haruje a ty leżysz na tapczanie i gapisz się w TV!!! WSTYD!!!

Monika powodzenia.

Ale to jest to samo konto. Przyganiał kocioł garnkowi. Wszyscy jesteście tacy sami. :lol: Jak przychodzi co do czego to wszyscy nagle zajęci. Ważne obowiązki, mecz. Oczywiście żaden nie wie jak działa pralka i co to są programy.

Ale teraz wracamy do tradingu. Pojawiła się zmienność a i sporo danych makro dzisiaj będzie.

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

powodzenia Adriano :d nie wierzę że to Twoja żona tu pisze bo raz - styl pisania identyczny jak na Twoim starym koncie, po drugie - nawet na tych samych parach gracie (grasz?), a po trzecie - tej samej wielkości zyski w pipsach zbieracie :P

ale trzymam kciuki i będę obserwować 8)

Awatar użytkownika
Marcifx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Marcifx »

Może i racja. Dziwne ze Adriano wycofał sie z forum a jego zona przejęła paleczke. Adriano mów ze ty to ty i gitara. Od razu będzie weselej na nawigatorze.

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Marcifx pisze:Może i racja. Dziwne ze Adriano wycofał sie z forum a jego zona przejęła paleczke. Adriano mów ze ty to ty i gitara. Od razu będzie weselej na nawigatorze.

Jak wróci w czwartek wieczorem to pozwolę mu napisać. Tak ma zakaz. Ma inne ważne rzeczy do zrobienia. Pan A inaczej gra niż ja. On nigdy nie nastawiał się na tak mały zysk. Zresztą kompletnie inaczej traktował ryzyko. Ja gram po swojemu. Cierpliwie, małą łyżeczką w określonym kierunku.

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

A teraz czas po danych więc warto "poszaleć" na rynku.

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Jutro po południu muszę wyjechać na półtora dnia. W związku z tym trading będzie mocno ograniczony. Dlatego dzisiaj dłużej posiedzę. Do FF dorzuciłam konto z bonusem od Grand Capital. Tam ryzyko znacznie większe przyjęte bo i warunki wyśrubowane.

A tymczasem Joker z MQL5 chyba dzisiaj znowu zrobi kolejną wypłatę. Ale co taka wypłata skoro ma już w tym miesiącu 434 abonentów co daje 43.400 dolarów do tego 13600 wypłat.

ODPOWIEDZ