DayTrading: Środa 27.01.2016
Re: DayTrading: Środa 27.01.2016
korekta zasiegu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Tomek spokojnie... piątek jest ważniejszy dla giełd... nic takiego się nie wydarzyło. Złoto przeszkadza, ale kurz opadnie i wtedy się zobaczy co i jak... Do piątku to za wcześnie żeby coś mówić. Ujek jest na plusie...Tomasz196407 pisze:Ktos tu mówił o wzrastajacych giełdach?
Nie twierdze też ze nie bedą za kilka dni rosły
Wazne jest by sie wstrzelić w ruch!!
a mówienie o racji że sie ma, to tak jak z tym powiedzeniem, ... nie bede cytował
dzieki Merlinowi tez zarobiłem na wzrostach
ale ta Wasza ropa to jest do niczego
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
- atlanticos
- Maniak
tak... zakład z Tobą to jest niewątpliwie to co pochłania wszystkie moje myśli... weź Ty lepiej, zamiast pisać miliony postów nic nie wnoszących, poczytaj książki o zarządzaniu ryzykiem bo tu masz braki jeszcze większe niż w analiziehighend pisze:Wyjasnij. 1.12 pelna zgoda... ale zwala? po co.atlanticos pisze:IMO na edku do konca miesiaca zostaniemy wewnatrz trojkata ktory pokazalem, w lutym najpierw atak na 1150-1200 a potem zwala na kilkaset pipsow... dlaczego taki scenariusz zakladam nie bede wyjasnial bo stronue bym musial zapisac
Lecim po flaszke
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Jesteście niesamowici. Wygrana 2 mln w dnia dni nie zrobiła na was wrażenia, jakby to było na porządku dziennym wśród was - a może tak jest?jpawlas pisze:Wy tu gadu, gadu a ja mam wynik z ostatnich 2 dni wynik prawie 2 mln PLN na plus. W pliku próbka ostatnich działań
A teraz się przyznam, to była wygrana w demo - kasa wirtualna, wykresy rzeczywiste z trading212. Zaczynałem od 50k PLN. To tak dla rozluźnienia przed nocką. Pozdrawiam
Po co takie glupoty pisac zagraj w realu i wtedy mozemy porozmawiac nie tacy kozacy juz byli , ajak konczy kozak kazdy wie samo utrzymanie na rynku bez doplaty na rynku przez 3 lata to jest juz sukcesjpawlas pisze:Jesteście niesamowici. Wygrana 2 mln w dnia dni nie zrobiła na was wrażenia, jakby to było na porządku dziennym wśród was - a może tak jest?jpawlas pisze:Wy tu gadu, gadu a ja mam wynik z ostatnich 2 dni wynik prawie 2 mln PLN na plus. W pliku próbka ostatnich działań
A teraz się przyznam, to była wygrana w demo - kasa wirtualna, wykresy rzeczywiste z trading212. Zaczynałem od 50k PLN. To tak dla rozluźnienia przed nocką. Pozdrawiam
Teraz wiesz dlaczego na nikim to nie zrobiło wrażenia ;-) powodzeniajpawlas pisze:Jesteście niesamowici. Wygrana 2 mln w dnia dni nie zrobiła na was wrażenia, jakby to było na porządku dziennym wśród was - a może tak jest?jpawlas pisze:Wy tu gadu, gadu a ja mam wynik z ostatnich 2 dni wynik prawie 2 mln PLN na plus. W pliku próbka ostatnich działań
- kk.dreamer
- Pasjonat
Hej.Na tym screenie to co mi sie rzuca najbardziej w oczy to prawie pół milona stratyjpawlas pisze:Wy tu gadu, gadu a ja mam wynik z ostatnich 2 dni wynik prawie 2 mln PLN na plus. W pliku próbka ostatnich działań
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Teraz pomyśl i się zastanów po kiego grzyba chwalić się swoimi wynikami .Dla uznania innych ? tylko po co ? ,wbij sobie do głowy mnie czyjeś wyniki nie interesują ,nikomu w portfel nie zaglądam !.Jaki jest sens takich wypowiedzi ? .jpawlas pisze:Jesteście niesamowici. Wygrana 2 mln w dnia dni nie zrobiła na was wrażenia, jakby to było na porządku dziennym wśród was - a może tak jest?jpawlas pisze:Wy tu gadu, gadu a ja mam wynik z ostatnich 2 dni wynik prawie 2 mln PLN na plus. W pliku próbka ostatnich działań

Zaba zadalem proste pytanie o edka.
Nie zyje zakladem. Nie umiesz odpisac bez docinkow?
Widze gold power i besse na indeksach.
Karnak tez chyba juz besse widzi.
A zatem eur power. To proste.
Nie zyje zakladem. Nie umiesz odpisac bez docinkow?
Widze gold power i besse na indeksach.
Karnak tez chyba juz besse widzi.
A zatem eur power. To proste.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami