DayTrading: Środa 27.01.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 28 sty 2016, 00:00

Wzrost
10
43%
Bez zmian
3
13%
Spadek
10
43%

Liczba głosów: 23

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 27.01.2016

Nieprzeczytany post autor: cugan »

korekta zasiegu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Awatar użytkownika
MR. D
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MR. D »

Tomasz196407 pisze:Ktos tu mówił o wzrastajacych giełdach?
Nie twierdze też ze nie bedą za kilka dni rosły
Wazne jest by sie wstrzelić w ruch!!
a mówienie o racji że sie ma, to tak jak z tym powiedzeniem, ... nie bede cytował
dzieki Merlinowi tez zarobiłem na wzrostach
ale ta Wasza ropa to jest do niczego :roll:
Tomek spokojnie... piątek jest ważniejszy dla giełd... nic takiego się nie wydarzyło. Złoto przeszkadza, ale kurz opadnie i wtedy się zobaczy co i jak... Do piątku to za wcześnie żeby coś mówić. Ujek jest na plusie...

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

:wink:

Obrazek
Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

highend pisze:
atlanticos pisze:IMO na edku do konca miesiaca zostaniemy wewnatrz trojkata ktory pokazalem, w lutym najpierw atak na 1150-1200 a potem zwala na kilkaset pipsow... dlaczego taki scenariusz zakladam nie bede wyjasnial bo stronue bym musial zapisac ;)
Wyjasnij. 1.12 pelna zgoda... ale zwala? po co.
Lecim po flaszke ;)
tak... zakład z Tobą to jest niewątpliwie to co pochłania wszystkie moje myśli... weź Ty lepiej, zamiast pisać miliony postów nic nie wnoszących, poczytaj książki o zarządzaniu ryzykiem bo tu masz braki jeszcze większe niż w analizie
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

jpawlas
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jpawlas »

jpawlas pisze:Wy tu gadu, gadu a ja mam wynik z ostatnich 2 dni wynik prawie 2 mln PLN na plus. W pliku próbka ostatnich działań
Jesteście niesamowici. Wygrana 2 mln w dnia dni nie zrobiła na was wrażenia, jakby to było na porządku dziennym wśród was - a może tak jest?
A teraz się przyznam, to była wygrana w demo - kasa wirtualna, wykresy rzeczywiste z trading212. Zaczynałem od 50k PLN. To tak dla rozluźnienia przed nocką. Pozdrawiam

doktorek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: doktorek »

jpawlas pisze:
jpawlas pisze:Wy tu gadu, gadu a ja mam wynik z ostatnich 2 dni wynik prawie 2 mln PLN na plus. W pliku próbka ostatnich działań
Jesteście niesamowici. Wygrana 2 mln w dnia dni nie zrobiła na was wrażenia, jakby to było na porządku dziennym wśród was - a może tak jest?
A teraz się przyznam, to była wygrana w demo - kasa wirtualna, wykresy rzeczywiste z trading212. Zaczynałem od 50k PLN. To tak dla rozluźnienia przed nocką. Pozdrawiam
Po co takie glupoty pisac zagraj w realu i wtedy mozemy porozmawiac nie tacy kozacy juz byli , ajak konczy kozak kazdy wie samo utrzymanie na rynku bez doplaty na rynku przez 3 lata to jest juz sukces

Awatar użytkownika
MR. D
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MR. D »

jpawlas pisze:
Teraz wiesz dlaczego na nikim to nie zrobiło wrażenia ;-) powodzenia

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

Hej.Na tym screenie to co mi sie rzuca najbardziej w oczy to prawie pół milona straty
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MERLIN »

jpawlas pisze:
Teraz pomyśl i się zastanów po kiego grzyba chwalić się swoimi wynikami .Dla uznania innych ? tylko po co ? ,wbij sobie do głowy mnie czyjeś wyniki nie interesują ,nikomu w portfel nie zaglądam !.Jaki jest sens takich wypowiedzi ? . :wpale:

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Zaba zadalem proste pytanie o edka.
Nie zyje zakladem. Nie umiesz odpisac bez docinkow?

Widze gold power i besse na indeksach.
Karnak tez chyba juz besse widzi.
A zatem eur power. To proste.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Zablokowany