Magic forex

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Robol
Gaduła
Gaduła

Re: Magic forex

Nieprzeczytany post autor: Robol »

SEROL666 pisze:
Robol pisze:Wielu ludzi probuje skalpingu. To chyba najtrudniejszy rodzaj tradingu jednak zycze powodzenia i będe oglądał twoje FF jak będę miał czas ;)

Pisałaś o dużym wyświetlaczu. Z czego korzystasz w "biegu"?
Hej
Day-trading grubo trudniejszy... zaufaj dziadkowi

Ja najczesciej daytraduje i probowalem skalpingu. Dla mnie skalping trudniejszy.

pozdrawiam
"Wystarczy że określisz dobrze kierunek ruchu ceny a możesz stać się bogaty, o ile wiesz kiedy zamknąć pozycje"
FF: http://www.forexfactory.com/gerwazy#28

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: monikaforexpolska »

Robol pisze:
SEROL666 pisze:
Robol pisze:Wielu ludzi probuje skalpingu. To chyba najtrudniejszy rodzaj tradingu jednak zycze powodzenia i będe oglądał twoje FF jak będę miał czas ;)

Pisałaś o dużym wyświetlaczu. Z czego korzystasz w "biegu"?
Hej
Day-trading grubo trudniejszy... zaufaj dziadkowi

Ja najczesciej daytraduje i probowalem skalpingu. Dla mnie skalping trudniejszy.

pozdrawiam

Najważniejsze, że do przodu. Skalp wybrałam ze względu na rozkład dnia. :lol:

hyip
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: hyip »

Witam
Skalpujac na jakiej podstawie zawierasz pozyzcje, uzywasz jakis wskaznikow?

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

hyip pisze:Witam
Skalpujac na jakiej podstawie zawierasz pozyzcje, uzywasz jakis wskaznikow?

Tak, łącznie trzech. Niestety z wiadomych względów nie dzielę się nimi na forum. To mój pieniądz. :wink:

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Ponad 40 transakcji. Więc teraz robię przerwę na lekcje z młodymi, Dhragiego i kolację. Potem walczymy dalej.

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Pogoda za oknem sprzyja do trejdowania w domu. Nic innego mi się nie chce. Na razie w grze głównie ujek. Ze względów taktycznych będę chciała dojść do 70 transakcji dziennie. Zobaczymy co zz tych planów wyjdzie.

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pablo90 »

Trzeba przyznać, że jako kobieta piszesz z większym sensem, szkoda tylko, że dalej piłujesz uśrednianie strat, skończy się jak poprzednio. Poprzednie konto zostało zbanowane?

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Jakieś wątpliwości dotyczące płci?

Co do skalpowania, uśredniania raczej jesteś w błędzie:

https://www.mql5.com/en/signals/148355

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pablo90 »

Mówisz mi, że jestem w błędzie co do uśredniania i dajesz mi link do gościa, który uśrednia straty (widać po krzywej kapitału i po opisie - napisał że to martingale) :D To się zdecyduj czy jestem w błędzie czy jednak nie.

A zmieniając temat - będą jakieś fajne furki w journalu? :) Tak jak w poprzednim? :P W Offtopic jest taki jeden temat gdzie miałeś/miałaś mi odpowiedź w poprzednim wcieleniu i chyba Ci się zapomniało :D

Po co cały ten cyrk znowu? Tak się zastanawiam, który nick był pierwszy? I ile jeszcze alter ego przed nami? :P

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Pablo90 pisze:Mówisz mi, że jestem w błędzie co do uśredniania i dajesz mi link do gościa, który uśrednia straty (widać po krzywej kapitału i po opisie - napisał że to martingale) :D To się zdecyduj czy jestem w błędzie czy jednak nie.

A zmieniając temat - będą jakieś fajne furki w journalu? :) Tak jak w poprzednim? :P W Offtopic jest taki jeden temat gdzie miałeś/miałaś mi odpowiedź w poprzednim wcieleniu i chyba Ci się zapomniało :D

Po co cały ten cyrk znowu? Tak się zastanawiam, który nick był pierwszy? I ile jeszcze alter ego przed nami? :P
Tak! Gość zwany Joker uśrednia straty i wcale się z tym nie kryje. Jaką ma skuteczność każdy widzi. Nic nie ukrywa. I od kilku lat zarabia. Raz zarabia na samym FOREX dwa dostaje kasę od tych co podpinają się pod jego rachunek poprzez MQL5. Czy to źle? Czy każdy system musi opierać się na PA czy innych technikach/systemach? Tu chodzi tylko o to by zarabiać. Z kapitału 1507 dolarów ma obecnie 3000 i gdy przekracza 200 dolarów wypłaca nadwyżkę. W ten sposób przez te kilka miesięcy wypłaci 13.200 dolarów a więc już wielokrotność wpłaconego depozytu.

Co pewien czas zamyka konto i otwiera nowe, by ci najbardziej wierni mogli zacząć z nim od samego początku.

Na osłodę zostaje jeszcze to co zbierze od kupujących sygnał. Z tego co liczyłam to do tej pory od sierpnia wpłynęło mu na konto ponad 110.000 dolarów, które sa dodatkowym zyskiem.

I co ty na to?

ODPOWIEDZ