DayTrading: Czwartek 21.01.2016
Re: DayTrading: Czwartek 21.01.2016
Co do ropy to przypominam swój rysunek z 3 listopada. Na razie wszystko z godnie z planem i jedyne straty to wtedy kiedy mi odbiło ,żeby L wziąć.
Weldenstein 7 (stellator) działą zgodnie z planem, wytwarza plazmę jak należy, fuzja jądrowa w formie użytkowej tuż tuż. Ropa będzie po 10 $.
Highend a co do ropy to pisaleś ,ze będzie długa konsolidacja 35$-40$ na FC. Rozumiem teraz jesteś za S ?
Weldenstein 7 (stellator) działą zgodnie z planem, wytwarza plazmę jak należy, fuzja jądrowa w formie użytkowej tuż tuż. Ropa będzie po 10 $.
Highend a co do ropy to pisaleś ,ze będzie długa konsolidacja 35$-40$ na FC. Rozumiem teraz jesteś za S ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Fanatyk
Oj cajto 100% racji - czekanie na sygnał i nie słuchanie innychc.ajto pisze:Taaa... tylko że Żaba ma chyba dość dobre depo na ropę, poz tym 60 przewiduje w wakacje, a dla ciebie taki termin na razie to abstrakcja.
Osobiście jestem zwolennikiem czekania na sygnał do zawarcia transakcji, niż do wchodzenia "na strefę"(na razie na ropie nie ma nawet konsoli, nie wspominając o sygnale na L), ale co kto lubi i z czym dobrze się czuje.
.

Ostatnio zmieniony 21 sty 2016, 08:53 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
Wg klasycznej AT sytuacja na ED jest jednoznaczna.
Wystarczy przełączyć na wykres liniowy i pociągnąć kreskę po szczytach z D1.
Oczywiście wszystko jest możliwe ale spadek poniżej 1.0850 bardzo nieprawdopodobny.
Do tego indeks foolish money
Oczywiście wszystko jest możliwe ale spadek poniżej 1.0850 bardzo nieprawdopodobny.

- magura2004
- Pasjonat
Dzis Mario, wiec AT mozecie sobie wsadzić w 4LWarrenB pisze:Wg klasycznej AT sytuacja na ED jest jednoznaczna.

"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

Panowie, mamy się wspierać, żeby brok naszej kasy nam nie zabrał, a nie się sprzeczać.
Dosyć trudny jest ten styczeń, to fakt. Przynajmniej dla mnie.
The only way is up
Zawsze tam jakieś kreski będzie można dopasowaćajron pisze:Dzis Mario, wiec AT mozecie sobie wsadzić w 4LWarrenB pisze:Wg klasycznej AT sytuacja na ED jest jednoznaczna.

-
- Fanatyk
Wesprzeć? tu nikt sie nie spiera!!TsunamiPL pisze:Panowie, mamy się wspierać, żeby brok naszej kasy nam nie zabrał, a nie się sprzeczać.
a trudność rynku myśle ze od dłuzszego czasu to trwa !!
dax luka ?

[quote="c.ajto"]Taaa... tylko że Żaba ma chyba dość dobre depo na ropę, poz tym 60 przewiduje w wakacje, a dla ciebie taki termin na razie to abstrakcja.
/quote]
skąd wiesz, że abstrakcja?
co z tego, że żaba ma dobre depo jak zagranie na łapanie noża to amatorka na kilometr? Sam tak grałem to wiem jak to jest... ale po żabie bym sie nie spodziewał (!)
to samo karnak i łapanie eLki na indeksach.....
Tacy zaprawieni w bojach gracze i podstawowe błędy robią.
/quote]
skąd wiesz, że abstrakcja?
co z tego, że żaba ma dobre depo jak zagranie na łapanie noża to amatorka na kilometr? Sam tak grałem to wiem jak to jest... ale po żabie bym sie nie spodziewał (!)
to samo karnak i łapanie eLki na indeksach.....
Tacy zaprawieni w bojach gracze i podstawowe błędy robią.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
A co ty wiesz o AT ?ajron pisze:Dzis Mario, wiec AT mozecie sobie wsadzić w 4LWarrenB pisze:Wg klasycznej AT sytuacja na ED jest jednoznaczna.