Pokazują moment wejścia -ale cała technika opiera się na psychiceta.bo pisze:Merlin, takie pytanie zoolaika, czy te zwierzaki mówią o kierunku kursu czy tez mówią o zasięgu ewentualnego wybicia?MERLIN pisze:Właśnie wróciłem i takiego rozwiązania się nie spodziewałem EUMały błąd w sztuce
DayTrading: Czwartek 21.01.2016
Re: DayTrading: Czwartek 21.01.2016
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 21 sty 2016, 21:16 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.
Cześć TomekTomasz196407 pisze:9660 jak puści to lecim do góry Piotrze tak jak wcześniej pisałemZolo pisze:Co do DAX-a to powiedział bym tak: edek podjechał z powrotem pod 1.09 zatem DAX powinien po zamknięciu luki dziennej powrócić do spadków. Tylko małe ale...Ropa, którą zaczarował Żabka. Myślę zatem, że chwilowo to indeksy nieco się skonsolidują przed dalszymi spadkami na nieco wyższym kanale powiedzmy między 9500 a 9700. Czas dla czerwonoskurych na skalpy. Tylko z głową!

Zauważyłem, że nieco na DAX-e lubią fałszywie przebić opór/wsparcie. Zobacz wczoraj z magią 9300pkt.
Pozdrawiam
-
- Fanatyk
Zolo pisze:Cześć TomekTomasz196407 pisze:9660 jak puści to lecim do góry Piotrze tak jak wcześniej pisałemZolo pisze:Co do DAX-a to powiedział bym tak: edek podjechał z powrotem pod 1.09 zatem DAX powinien po zamknięciu luki dziennej powrócić do spadków. Tylko małe ale...Ropa, którą zaczarował Żabka. Myślę zatem, że chwilowo to indeksy nieco się skonsolidują przed dalszymi spadkami na nieco wyższym kanale powiedzmy między 9500 a 9700. Czas dla czerwonoskurych na skalpy. Tylko z głową!![]()
Zauważyłem, że nieco na DAX-e lubią fałszywie przebić opór/wsparcie. Zobacz wczoraj z magią 9300pkt.
Pozdrawiam

Dużo pkt + na naszym sasiedzie
EU - Nietoperz chwilowo trzyma +LT .Pierwsza reakcja odrzucenie ,do obserwacji
- klimokrates
- Pasjonat
Zostawiłbyś ?Pokazują moment wejścia -ale cała technika opiera się na psychice
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
Ujek obronił dzisiaj objęcie hossy rzutem na taśmę. Szpila o 22:00. Zapowiada sie jutro na kontynuację wzrostów co dobrze wróży indeksom.
Masz zysk zabieraj TP 2 Motyla zaliczone -Sztywne zasady tego systemu ,oczywiście to moja interpretacja ,zrobisz jak uważaszklimokrates pisze:Zostawiłbyś ?Pokazują moment wejścia -ale cała technika opiera się na psychice