w tygodniu w którym jest ECB powinny być spadki. ewentualne fatalne dane z Chin mogą to zmienić. Doświadczenie podpowiada, że do czwartku południe a później jeśli Mario będzie gołębi długa szpila w górę.FXchannel pisze:W piątek późnym wieczorem Jonesa scenariusz korekty wypalił w deche. Jak teraz na EKG? moje pokazuje, że ten spadek ceny edka to podpucha i właśnie zakupiłem za 1.0878. Co myślicie? Pozdrawiam
DayTrading: Poniedziałek 18.01.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 18.01.2016
Ja trzymam L z 1.0895, ale niewiele się dzieje, chce tylko żeby przynajmniej dali te 1.0920, żebym mógł moją stówkę odebrać. PozdrawiamMR. D pisze:w tygodniu w którym jest ECB powinny być spadki. ewentualne fatalne dane z Chin mogą to zmienić. Doświadczenie podpowiada, że do czwartku południe a później jeśli Mario będzie gołębi długa szpila w górę.FXchannel pisze:W piątek późnym wieczorem Jonesa scenariusz korekty wypalił w deche. Jak teraz na EKG? moje pokazuje, że ten spadek ceny edka to podpucha i właśnie zakupiłem za 1.0878. Co myślicie? Pozdrawiam
Nie widzę reguły wystapień ECB w korelacji ze spadkami, to chyba nie te korelacje. Pozdrawiam
PS zresztą nie wykluczam spadków, ale na pewno nie dziś, jutro układ wskaźników i EKG się zmieni
- dobryfxplayer
- Maniak
no to powiesz wkoncu dla jakiego broka robisz?FXchannel pisze:Ja trzymam L z 1.0895, ale niewiele się dzieje, chce tylko żeby przynajmniej dali te 1.0920, żebym mógł moją stówkę odebrać. PozdrawiamMR. D pisze:w tygodniu w którym jest ECB powinny być spadki. ewentualne fatalne dane z Chin mogą to zmienić. Doświadczenie podpowiada, że do czwartku południe a później jeśli Mario będzie gołębi długa szpila w górę.FXchannel pisze:W piątek późnym wieczorem Jonesa scenariusz korekty wypalił w deche. Jak teraz na EKG? moje pokazuje, że ten spadek ceny edka to podpucha i właśnie zakupiłem za 1.0878. Co myślicie? Pozdrawiam
Nie widzę reguły wystapień ECB w korelacji ze spadkami, to chyba nie te korelacje. Pozdrawiam
PS zresztą nie wykluczam spadków, ale na pewno nie dziś, jutro układ wskaźników i EKG się zmieni
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Player jakbym robił dla brokera to bym dziś nie miał stówki i czekał na kolejną. Ty to chyba jesteś kiepskiej wiary, bo jakbyś nie wierzył w te dzisiejsze wzrosty. Słowo harcerza, ze nie będę cię namawiał na rachunki
Chciałeś wielkość pozycji to masz, wytnie mnie dokładnie na 1.0869, jeśli na 1.0920 mam ok +100zł, to możesz sobie wyliczyć wielkość pozycji.
Ja po prostu też bardzo lubię moich brokerów
PiNU do kart ci nie podam

Ja po prostu też bardzo lubię moich brokerów

PiNU do kart ci nie podam
Dobryfx dzis juz o to samo pytałem , ale moj post został usunięty .
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

FXchannel pisze:Ja trzymam L z 1.0895, ale niewiele się dzieje, chce tylko żeby przynajmniej dali te 1.0920, żebym mógł moją stówkę odebrać. PozdrawiamMR. D pisze:w tygodniu w którym jest ECB powinny być spadki. ewentualne fatalne dane z Chin mogą to zmienić. Doświadczenie podpowiada, że do czwartku południe a później jeśli Mario będzie gołębi długa szpila w górę.FXchannel pisze:W piątek późnym wieczorem Jonesa scenariusz korekty wypalił w deche. Jak teraz na EKG? moje pokazuje, że ten spadek ceny edka to podpucha i właśnie zakupiłem za 1.0878. Co myślicie? Pozdrawiam
Rzadko to robię, ale niech będzie. W załączniku przykład 3 ostatnich posiedzeń ECB. Strzałkami masz dzień gdzie była decyzja. We wrześniu w dniach przed ECB zjazd o jedną figurę, w październiku o dwie figury a w grudniu o 1,5 figury. jak można tego nie widzieć ;-) ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
EU jakby klin ,tylko w dziwnym miejscu 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ogólnie to trochę czuję się po tym dniu na forum, jakbym wszedł do pokoju, w którym nagle bez powodu zaczęło mnie przepychać kilku większych kolesi
, jednakże patrząc na ankietę to 4 osoby są za wzrostem, przynajmniej dziś, biorąc pod uwagę, że jeden głos jest mój, wiec pozostaje troje...

- kk.dreamer
- Pasjonat
ta też dzsiaj gram na wzrost. To jest 5FXchannel pisze:ogólnie to trochę czuję się po tym dniu na forum, jakbym wszedł do pokoju, w którym nagle bez powodu zaczęło mnie przepychać kilku większych kolesi, jednakże patrząc na ankietę to 4 osoby są za wzrostem, przynajmniej dziś, biorąc pod uwagę, że jeden głos jest mój, wiec pozostaje troje...
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Macie jakąś opinie na temat PLN. Widać ewidentną interwencję. Złotówka nie może się umacniać kiedy giełda leci o blisko 3%.... na jak dług wystarczy NBP siły, żeby przeciwdziałać osłabieniu PLN ?