I coś takiego na H1c.ajto pisze:Można i tak do tego podejść, ale ja wolę podeprzeć sie AT:TsunamiPL pisze:USD/CAD strzał po sl
konfluencja dwóch górnych band kanałów wzrostowych z W1 i H1
DayTrading: Piątek 15.01.2016
Re: DayTrading: Piątek 15.01.2016
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ten nie popełnia błędów kto nic nie robi
Dziś zakończenie tygodniowej świecy, ja z punktu widzenia week widzę wzrost na edku, miejmy, że w końcu upora się z tym oporem na D1 1.0929, Pozdrawiam
- ConsiliumFX
- Gaduła
Musiałby przyjść jakieś bardzo słabe dane z USA. Giełdy w Chinach słabo wyszły, ale jakiegoś dużego odreagowania na razie nie widać._Kerad_ pisze:może jakieś info o ropie poszło bo spada, a to petrodolarTsunamiPL pisze:USD/CAD strzał po sl
przypominam o formacji motyla na Edku (dziś realizacja?) zamieszczałem wczoraj
-- Dodano: 15 sty 2016, 09:58 --
Znaleźliście wyjaśnienie tych porannych wzrostów?c.ajto pisze:Można i tak do tego podejść, ale ja wolę podeprzeć sie AT:TsunamiPL pisze:USD/CAD strzał po sl
konfluencja dwóch górnych band kanałów wzrostowych z W1 i H1
Damian, EURPLN powyżej 4.40 otwierałeś S?Damian2 pisze:Granie na złotówce od nowego roku na mforexie po prostu stało się strasznie słabe, orientujecie się, który polski broker ma błyskawiczne wpłaty/wypłaty? Bo jeśli chodzi o warunki to każdy będzie miał lepsze bo przy saldzie 500k 1 lot na eurpln zeby kosztowal 20k to troche za dużo...
ZUP -150 ,ale ciężko go skonfigurować -szukam ustawieńc.ajto pisze:@Merlin - przeglądam opis z linka i co widzę: cypher, smok, konik morski...Ładnie idą do przodu z Formacjami Harmonicznymi.
Sam je wyszukujesz, czy używasz jakiegoś programu sygnalizującego wystąpienie danej formacji?
Z prostszych wzorów, na E/U wczoraj z rana i w południe mieliśmy realizację klasyki gatunku - 1to1, przy zasięgu 92P brakło tylko 2P do pełnego range.
A dla niektórych FX to wciąż chaos

_Kerad_ pisze:może jakieś info o ropie poszło bo spada, a to petrodolarTsunamiPL pisze:USD/CAD strzał po sl
przypominam o formacji motyla na Edku (dziś realizacja?) zamieszczałem wczoraj
analogicznie USDCHF ?
Ten nie popełnia błędów kto nic nie robi
Fajne poziomy na eurpln, jak ktos ma spore depo, i lubi grac na swapy + dlugoterminowo, to fajna opcja, ja osobiscie od 4.38 sprzedaje po 1 locie co 1-2 figury a do 4.45, jak by przebilo to wiecej nie dosrednian intrzymam, pozycje dobrane tak zeby depo wytrzymalo nawet ruch na 4.70.
Pzdr
Pzdr
USD-CAD z wysokiego TF 

Gdzie mogę znaleźć notowania ropy wti z podziałem na serie ? i aktualne notowania.
Nie wiem czy dobrze ale Ropa zamknieta. Loonie tez i juz na S-ce. Niestety ryzyko duze bo ponad 80 pipek.