Ja tam nie wiem Co,pedro pisze:ed m15, a co z tym zrobicie to juz Wasza decyzja : )
ale wole dax

Ja tam nie wiem Co,pedro pisze:ed m15, a co z tym zrobicie to juz Wasza decyzja : )
Mnie powiozło up na eur/audTsunamiPL pisze:Forum ucichło. Traderzy przewiezieni na:
- edku
- Daxie
- ropie
Każdy patrzy na wykres na edku +90 i od razu - 40 przy czym żaden z ruchów bez jakiegoś istotnego sygnału nie licząc straszenia SNB interwencjąTsunamiPL pisze:Forum ucichło. Traderzy przewiezieni na:
- edku
- Daxie
- ropie
na edku awantury narobili DAXem... odwrotna korelacjaMR. D pisze:Każdy patrzy na wykres na edku +90 i od razu - 40 przy czym żaden z ruchów bez jakiegoś istotnego sygnału nie licząc straszenia SNB interwencjąTsunamiPL pisze:Forum ucichło. Traderzy przewiezieni na:
- edku
- Daxie
- ropie
Tu Niemiaszek ma rację! A jeszcze bardziej prawdę dał rysunek Żabki, którego odwrotna korelacja wyciągnęła Edka, a ściągnęła DAX-aniemiaszek pisze:na edku awantury narobili DAXem... odwrotna korelacjaMR. D pisze:Każdy patrzy na wykres na edku +90 i od razu - 40 przy czym żaden z ruchów bez jakiegoś istotnego sygnału nie licząc straszenia SNB interwencjąTsunamiPL pisze:Forum ucichło. Traderzy przewiezieni na:
- edku
- Daxie
- ropie