Podzielam opinię Pana Maliszewskiego na 2016 - eurodolar będzie znacznie poniżej 1.
Dolar będzie coraz mocniejszy, a rynek akcji w Stanach do góry.
Podzielam opinię Pana Maliszewskiego na 2016 - eurodolar będzie znacznie poniżej 1.
oj musiałbyś się cofnąć do momentu kiedy przestał pisać, bo dostał chyba bana.MR. D pisze: A o co kusus miał Cie pozwać? Bo cos mi umknęło
nic nowego
hmm, a co jeśli będzie całkiem odwrotnie?karnak pisze: Podzielam opinię Pana Maliszewskiego na 2016 - eurodolar będzie znacznie poniżej 1.
Dolar będzie coraz mocniejszy, a rynek akcji w Stanach do góry.
highend pisze:Jakby co mogę liczyć na forum na świadków?
CR04 pisze:highend pisze:Jakby co mogę liczyć na forum na świadków?NIE!
![]()
podobnie myślę, że edward najpierw wejdzie na parapet, a potem wyskoczy przez okno, ale do parytetu moim zdaniem jeszcze trochę czasu zostało.
U/T - są blisko oporów na 3.07xx, więc pewnie się pokuszą o ich testowanie, mocne odrzucenie może zepchnąć cenę do wsparcia na 2.75xx, przebicie i potwierdzenie powinno otworzyć drogę do 3.17xxhighend pisze:
jeszcze pytanie - interesują mnie egzotyki: USD/ZAR i USD/TRY
ktoś coś, zasięgi, projekcje? Bo nic tu dawno nie widziałem o tych parach, jedynie ostro wałkujecie USD/PLN i ew. CHF/PLN
Dziękic.ajto pisze: przebicie i potwierdzenie powinno otworzyć drogę do 3.17xx
Analiza z TF D1 i wyżej, więc trochę potrwa zanim będzie wiadomo w którą stronę pomaszerują większym ruchem.