no właśnie tez tego nie kumam ;/dobryfxplayer pisze:pierwszy raz widze cos takiego po bardzo dobrych wynikach NFP... a moze mam za male doswiadczenie.
jednak dalej stawiam na umocnienie dolca.
DayTrading: Piątek 08.01.2016
Re: DayTrading: Piątek 08.01.2016
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
- dobryfxplayer
- Maniak
do zamkniecie londyny jeszcze dwie godziny. w tych warunkach i po takich danych to wiecznosc
jeszcze sie sporo wydazy.

"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Na GU się udało ładnie ledwo co zdążyłem zamknąć, bo później odwrót. Prawie osiągnęło TP więc zamknąłem z ręki prawie w idealnym momencie
Teraz weekend

Chłopaki bez przesady jesteście tuz już długo. To zwykle wycięcie HFT.
- dobryfxplayer
- Maniak
[quote="dobryfxplayer"]pierwszy raz widze cos takiego po bardzo dobrych wynikach NFP... a moze mam za male doswiadczenie.
jednak dalej stawiam na umocnienie dolca.[/quote
Zobacz 4 wrzesnia. Bylo to samo tylko w przeciwnym kierunku. 1189 do gory i zjazd zeby zrobic druga fale.
Jezeli sa na tym forum mlodzi traderzy to polecam zastosowanie wsteg Bollingera 20, 60 i 300 na m1 i m5. Jak juz handlowac to na takich TF na jakich graja PRO. Ryzyko tez duzo mniejsze. Powodzenia
jednak dalej stawiam na umocnienie dolca.[/quote
Zobacz 4 wrzesnia. Bylo to samo tylko w przeciwnym kierunku. 1189 do gory i zjazd zeby zrobic druga fale.
Jezeli sa na tym forum mlodzi traderzy to polecam zastosowanie wsteg Bollingera 20, 60 i 300 na m1 i m5. Jak juz handlowac to na takich TF na jakich graja PRO. Ryzyko tez duzo mniejsze. Powodzenia
to zobacz na Stopa bezrobocia (Dec) utrzymana na poziomie pomimo znacznej poprawy Zmiana zatrudnienia w sektorach pozarolniczych (Dec)PipsKong pisze:no właśnie tez tego nie kumam ;/dobryfxplayer pisze:pierwszy raz widze cos takiego po bardzo dobrych wynikach NFP... a moze mam za male doswiadczenie.
jak to czytać?
tzn że musi byc gdzieś gorzej żeby zrównać pozytyw....

Dlaczego nie kumasz?PipsKong pisze:no właśnie tez tego nie kumam ;/dobryfxplayer pisze:pierwszy raz widze cos takiego po bardzo dobrych wynikach NFP... a moze mam za male doswiadczenie.
Popatrz na wolumen. Wszyscy sprzedawali a SM kupowali.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
VSA
Ale chyba już dzis z tego trójkąta nie wybiją...?atlanticos pisze:edek h4
https://www.tradingview.com/chart/EURUS ... RUSD-Long/
Założyłem sobie że już w tym tyg nie tykam fx więc wolałbym żeby z ruchami poczekali do przyszłego tygodnia:)