DayTrading: Piątek 08.01.2016
Re: DayTrading: Piątek 08.01.2016
Coolcov wiedzialem ze napiszesz 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Pozdrawiampedro pisze:tragedii nie ma, jezeli o cene chodzicoolcov pisze: Pierwszy miesiąc możesz sobie załatwić za darmo, a później ok. 200$ za miesiąc.
Możesz taniej kupić opóźniony o 10minut. Ale tak naprawdę nic to nie daje.
Na rosyjskich stronach możesz dostać do MT4-ki za zaledwie 5$ za miesiąc, ale jest uaktualniany co 60s. (skoki)
Jedyny na bieżąco całkowicie, to na kontrakty terminowe (Platforma Sierra cHART - NAJLEPIEJ)
dzięki!
ja na ninja traderze probowalem costam wykombinowac, ale odpuscilem sobie voulmeny, ale to istotny element moze byc
tylko na kontrakty terminowe ma sens w sumie, bo całego rynku żaden wskaźnik nie ogarnie przecież
dzięki za info
P.S. Oczywiście sam wolumen to nie wszystko. Musisz go zsumować z geometrią i falami.
Uczę się VSA już 2 i pół roku i dalej popełniam błędy, ale jest ich już mniej niż więcej.
-- Dodano: 08 sty 2016, 17:14 --
Witam kolegęhighend pisze:Coolcov wiedzialem ze napiszesz
VSA
Rzeczywiście dość dynamicznie lecą w dół:)atlanticos pisze:ropa zniosla 61% wczorajszego ruchuwg mnie mogliśmy skonczyc fale b lub 2 wiec ewentualny ruch w gore moze byc dynamiczny
Nie uważacie że skoro cena ropy spadła o 2/3 to spread też powinien nieco spaść?
ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości, że indeksy trend spadkowy?
Karnak?
podbita była i pooooszło
przecież to kurna widać z wykresu, zadna filozofia 
Karnak?

podbita była i pooooszło

A co powiecie o GBPUSD???? Kiedy pora na L
1.42 oraz 1.35 masz wsparcia, a na L chyba jeszcze nie pora, w ogóle to k***a z trendem grać!Goldem pisze:A co powiecie o GBPUSD???? Kiedy pora na L
jak dla mnie funt do piachu (w końcu, bo od roku o tym pisałem

Na DAX-ie luka dzienna zamknięta. Trochę noży połapałem ale nie polecam. Za dużo nerwów, a zysk jest ale "spocony"
Jezeli Dax przebije 9804 to 9677-9740 moze odbic do gory.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
USD-JPY do obserwacji 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
robiłeś w domu przemeblowanie? Bo chyba monitor masz do góry nogamispiter pisze:Rzeczywiście dość dynamicznie lecą w dół:)atlanticos pisze:ropa zniosla 61% wczorajszego ruchuwg mnie mogliśmy skonczyc fale b lub 2 wiec ewentualny ruch w gore moze byc dynamiczny

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv