pisałem już, że mam target short term: 1130-1133
a longer term to masz w moim podpisie: 1400
 [/quote]
[/quote]@ highend
haha , dobre to samo tylko odwrót
nie bedzie wiecznie spadać (już 6 rok) BEZ korekt. ale graj graj

[/quote]
[/quote]

Cześć Piotr sorki że nie odpisałem i dzieki za życzenia,Zolo pisze:Za parę miesięcy powie, że miał rację tylko depo przez ten czas nie urosło...
Widzę Tomek, że zacząłeś w końcu tykać indeksy! Tylko DAX?
cieszę się, że się powodziTomasz196407 pisze:Cześć Piotr sorki że nie odpisałem i dzieki za życzenia,Zolo pisze:Za parę miesięcy powie, że miał rację tylko depo przez ten czas nie urosło...
Widzę Tomek, że zacząłeś w końcu tykać indeksy! Tylko DAX?
ja cały czas patrze na indeksy bardziej pod korelacje ze złotem i walutami,
a od pewnego czasu Pedro mnie zaraził dax, ale chwale sobie bo naprawde daje zarobić

. Nie słuchaj tych, którzy gadają, że najpierw trzeba z dwa lata na demo pykać, potem dopiero na real, bo to tak jakbyś chciał nauczyć się pływać trenując przez dwa lata w wannie
 . Nie słuchaj tych, którzy gadają, że najpierw trzeba z dwa lata na demo pykać, potem dopiero na real, bo to tak jakbyś chciał nauczyć się pływać trenując przez dwa lata w wannie  Wpłać depo(może to byc i 100zł i mini-micro loty - zawsze lepsze to niż milion dolców wirtualnych), analizuj dlaczego wszedłeś, dlaczego wyszedłeś, dlaczego miało być tak pieknie, a nie jest, wyciągnij wnioski i wpłać następne depo i następne i następne...
 Wpłać depo(może to byc i 100zł i mini-micro loty - zawsze lepsze to niż milion dolców wirtualnych), analizuj dlaczego wszedłeś, dlaczego wyszedłeś, dlaczego miało być tak pieknie, a nie jest, wyciągnij wnioski i wpłać następne depo i następne i następne...  Po pewnym czasie i kilku lub kilkunastu straconych depo, albo "piełdolniesz" tym wszystkim w cholere i założysz bloga pełnego żalu i frustracji, który ma oświecić ludzi, że na tym biznesie zarobić się nie da, albo dostrzeżesz światełko w tunelu i pójdziesz w jego stronę
 Po pewnym czasie i kilku lub kilkunastu straconych depo, albo "piełdolniesz" tym wszystkim w cholere i założysz bloga pełnego żalu i frustracji, który ma oświecić ludzi, że na tym biznesie zarobić się nie da, albo dostrzeżesz światełko w tunelu i pójdziesz w jego stronę  Najważniejsze do dostrzegać własne błędy i starać się ich nigdy więcej nie powtarzać, na demo ci sie to nie uda, bo strata wirtualnego miliona da ci mniejszy impuls do samodoskonalnenia niż strata jednej, ale prawdziwej złotówki.
 Najważniejsze do dostrzegać własne błędy i starać się ich nigdy więcej nie powtarzać, na demo ci sie to nie uda, bo strata wirtualnego miliona da ci mniejszy impuls do samodoskonalnenia niż strata jednej, ale prawdziwej złotówki. EUR/USD Odległość od minimum 0.82250 do maximum 1.60373 to 93 interwały na wykresie miesięcznym. Odległość od maximum 1.60373 do chwili obecnej to 90 interwałów na wykresie miesięcznym. Więc jeszcze 2-3 miesiące spadania
 EUR/USD Odległość od minimum 0.82250 do maximum 1.60373 to 93 interwały na wykresie miesięcznym. Odległość od maximum 1.60373 do chwili obecnej to 90 interwałów na wykresie miesięcznym. Więc jeszcze 2-3 miesiące spadania  Wykres: http://fxpro.ctrader.com/images/screens/K4gJn.png
  Wykres: http://fxpro.ctrader.com/images/screens/K4gJn.png
Tyle, że z D1 jest w strefie wsparcia. Może kolega nie zauważył?ConsiliumFX pisze:[GBPUSD H1 + H4] Na kablu ukształtował się kanał spadkowy i obecnie jesteśmy przy jego górnym ograniczeniu. Słabość funta powinna dalej spychać notowania na południe.
Czy Ty jesteś ten Dawid co na TJS miał wykład?ConsiliumFX pisze:[GBPUSD H1 + H4] Na kablu ukształtował się kanał spadkowy i obecnie jesteśmy przy jego górnym ograniczeniu. Słabość funta powinna dalej spychać notowania na południe.